Veckans NU!

P. DIDDYS SORG EFTER EXETS DÖD

-

Den 15 november hittades KIM PORTER, mamma till 49- åriga P. DIDDYS tre barn, död i sitt hem, endast 47 år gammal. I skrivande stund har ingen dödsorsak fastställt­s, men polisen misstänker att det hela har rört sig om en drogöverdo­s.

Skådisens död har tagit hårt på hela Hollywood, och speciellt på Diddy som dejtade Kim till och från mellan 1994 och 2007. De fick barnen CHRISTIAN

CASEY, 20, och tvillingar­na JESSIE JAMES och

D'LILA STAR, 11, ihop. Kim har också en son från ett tidigare äktenskap, QUINCY, 27.

– Diddy är förkrossad och chockad. Han och Kim var fortfarand­e goda vänner och hade delad vårdnad om barnen även om deras romantiska relation inte längre fungerade. De var fortfarand­e en familj, säger en källa i tidningen People.

Den 24 november begravdes Kim i sin hemstad i delstaten Georgia. Diddy höll ett känslosamt tal innan Kim fördes till sin sista vila.

– Hon sa alltid att det kändes som att Gud hade sänt henne till mig för att hjälpa mig. Hon var min ledsagare, och är fortfarand­e. Vi blev kära och i ärligheten­s namn var hennes kärlek för mycket för mig att hantera. Jag trodde att jag skulle dö före henne, sa Diddy i talet och avslutade:

– Kim, vi kommer att sakna dig så mycket. Övriga kända namn på gästlistan var BEYONCÉ,

USHER och MARY J. BLIGE.

Vila i frid, Kim!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden