Veckans NU!

MILEY & LIAMS NÖD- BRÖLLOP!

Det har r yktats om ett stundande bröllop i flera år, men nu är Miley Cyrus och Liam Hemswor th äntligen gifta! Men vägen till altaret var lång...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, TT

De sa ” ja”! Två och ett halvt år efter återföreni­ngen – och oräkneliga bröllopsry­kten – är Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, äntligen äkta makar! Den 23 december vigdes paret i största hemlighet i sitt nyköpta hem i Tennessee. Trots den till synes drömska vigseln hade paret egentligen helt andra bröllopspl­aner, som bokstavlig­en gick upp i rök!

AVSLÖJADE AV TÅRTAN

Det första tecknet på att stjärnorna hade gängat sig kom på självaste julafton när deras vän Conrad Carr råkade avslöja hemlighete­n på Insta stories. I en serie videor ses Miley, iklädd en vacker vit silkesklän­ning, och Liam, iförd en stilig kostym, dansa och dricka shots med sina familjer. Det hade mycket väl kunnat vara ett tidigt julfirande, men i en sekvens ses även paret stå med en tårtkniv i sina hän- der – intill en vit tårta på två våningar, dekorerad med rosa blommor!

FÖRKROSSAD­E ÖVER FÖRLUSTEN

Och så, den 26 december, bekräftade stjärnorna själva drömvigsel­n med en serie bilder på Instagram.

– Det här är förmodlige­n vår miljonte kyss, skriver Miley och postar en kyssbild med sin nyblivne make.

– Min kärlek, skriver Liam till sin fru. Men att gifta sig på den nyköpta gården i Tennessee var faktiskt en nödlösning. Stjärnorna, som träffades under inspelning­en av filmen ” The Last song” 2009, hade egentligen tänkt att ha bröllopet i sitt hem i Malibu, där de återigen blev ett par 2016, efter uppbrottet tre år tidigare. Men lyxvillan förstördes sorgligt nog i den stora branden som härjade i området under hösten.

– Deras plan var att gifta sig i Malibu runt jul när deras familjer var samlade. Det var där de blev kära och de var båda förkrossad­e när de förlorade sitt hem, säger en källa i tidningen People.

Av bilderna att döma fick stjärnorna sin drömvigsel till slut i alla fall! Grattis!

” Vännen avslöjade hemlighete­n!”

 ??  ?? Det kanske var deras miljonte kyss som par, men den första som äkta makar! Liam firade vigseln genom att shotta med pappa och brorsan Chris, 35.
Det kanske var deras miljonte kyss som par, men den första som äkta makar! Liam firade vigseln genom att shotta med pappa och brorsan Chris, 35.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden