Veckans NU!

DAVID LÄMNAR VICTORIA – FÖR RYMDEN!

Miami är tydligen inte nog långt bor t från Victoria för David Beckham. Nu ger sig stjärnan ut i r ymden!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

En stjärna i rymden? Att 43- åriga David Beckhams talang på fotbollspl­anen ( och hans utseende) är utom denna värld visste vi redan. Men att han bokstavlig­en vill ta sig utom denna värld är nytt!

Det har länge ryktats vara ostadigt i hans äktenskape­t med Victoria Beckham, 44, och att han i somras köpte sig ett eget hus i Miami, medan Posh är kvar i London, har inte fått ryktena att svalna. Men andra sidan Jorden är tydligen inte långt bort nog från frugan för David. Nu vill bolltrolla­ren till och med lämna planeten!

ÄR REALISTISK­T

Enligt uppgift är David sugen på att ge sig ut i rymden.

– Han har funderat på det ett tag, och nu när rymdresor har blivit mer realistisk­a ser det ut som att det verkligen kommer att hända, säger en källa i tidningen The Sun.

Som om det inte vore nog vill fyrabarnsp­appan även ta tillfället i akt att ” sparka lite boll” när han färdas bland stjärnorna, och bli förste fotbollssp­elaren i rymden någonsin!

KÄNNER SIG NERVÖS

Enligt tidningen har företaget Virgin Galactic, som inom några år planerar att erbjuda turistreso­r till rymden, fått upp ögonen för bolltrolla­ren, och är redo att erbjuda honom ett sponsoravt­al för att göra reklam för den lite udda reseupplev­elsen.

Men det är inte bara glada miner inför den planerade resan. Inte nog med att han kommer att lämna sin fru och fyra barn under lång tid, så tycker han att det är lite läskigt att ge sig ut i det okända.

– Han har erkänt att han är nervös över att skickas ut i oändlighet­en, säger källan.

Ska ” The Spice girl” få sig en ” Space boy” alltså?

” Han vill bli först att spela fotboll i r ymden”

 ??  ?? David Beckham vill lämna Victoria Beckham bakom sig för att istället färdas bland stjärnorna! Stjärnan vill bli den förste fotbollssp­elaren i rymden!
David Beckham vill lämna Victoria Beckham bakom sig för att istället färdas bland stjärnorna! Stjärnan vill bli den förste fotbollssp­elaren i rymden!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden