Veckans NU!

ARIANA DRÄNKER SORGEN I SPRIT!

Det har varit en tuff tid för Ariana Grande, och hon har hanterat sorgen på sämsta tänkbara sätt: Med alkohol!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Selena Gomez och Demi Lovato har redan gjort det, och nu ryktas även Sverige- aktuella Ariana Grande, 25, vara på väg mot rehab! Enligt uppgift har sångerskan sagt ” Thank u, next” till lite för många drinkar den senaste tiden, och erkänner även att hitlåten till och med skrevs under en fyllekväll!

– Det var bara jag och några vänner som var champagne- påverkade. Jag var hjärtekros­sad och ville få ur mig allt, säger hon i Billboard magazine.

BESTÅR AV CHAMPAGNE

Och stjärnan har ju som bekant sorger att dränka. För två år sedan bombades hennes konsert i Manchester av terroriste­r, i som- ras avled exet Mac Miller av en drogöverdo­s och kort senare bröt hon sin förlovning med Pete Davidson. Det har resulterat i att hon har sökt tröst i flaskan! Favoritdry­cken? Champagnen Veuve Clicquot.

– Jag har aldrig druckit mer alkohol än vad jag har gjort de senaste månaderna. Det sägs att människan består av 60% vatten. Jag består av 60% rosa Veuve Clicquot, säger hon i tidningen.

TVINGAS SÖKA HJÄLP

Men kärleken till spriten har fått varningskl­ockorna att ringa hos stjärnans anhöriga, som nu helst ser att hon lägger in sig själv för behandling illa kvickt.

– Ingen vet bättre än Ari hur mycket alkoholber­oende kan förstöra. Hon såg vad Mac och Demi gick igenom så folk är förvånade att hon tar till alkohol. De vill att hon ska söka hjälp innan det är för sent, säger en insider i tidningen NW.

 ??  ?? Efter den tuffa tiden har sångerskan Ariana Grande börjat festa alltmer. Stjärnan tackar inte nej till ett glas. Eller fem!” Jag har aldrig druckit mer alkohol!”Thank you, next!
Efter den tuffa tiden har sångerskan Ariana Grande börjat festa alltmer. Stjärnan tackar inte nej till ett glas. Eller fem!” Jag har aldrig druckit mer alkohol!”Thank you, next!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden