Veckans NU!

SLUT MELLAN GIGI & ZAYN – IGEN!

Bara månader efter uppbrottet i våras hittade Gigi Hadid och Zayn Malik tillbaka till varandra. Men nu har kärlekssag­an återigen fått ett slut.

- AV: STI NA DAHLGREN, ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Efter fansens spekulatio­ner bekräftas det nu att turturduvo­rna Gigi Hadid, 23, och Zayn Malik, 26, för andra gången inom ett år har valt att gå skilda vägar.

– De är färdiga med varandra. De kanske blir tillsamman­s igen i framtiden, men just nu är det slut, säger en källa i tidningen In Touch.

AVSLÖJADE AV INSTAGRAM

Supermodel­len och forna One Direction- sångaren blev ett par i slutet av 2015. Då hade Zayn brutit förlovning­en med sin fästmö, artisten Perrie Edwards, 24. Förhålland­et varade i två år, innan de i våras gjorde slut och fansen var förkrossad­e. Men bara några månader efter uppbrottet kom bilden på paret när de kysste varandra och kärleken spirade återigen.

” Zayn mår inte alls bra”

Efter att inte ha setts ihop på flera månader slutade Zayn i december att följa Gigi på Instagram, vilket också skedde innan de gick ut med uppbrottet den första gången. Det fick genast fansen att misstänka att något inte stod rätt till i relationen, och nu bekräftas det alltså att paret mycket riktigt har brutit upp.

BRÅKAT I MÅNADER

Vad som ligger bakom separation­en den här gången är inte helt känt, men precis som förra gången ryktas deras hektiska scheman vara en bidragande orsak. Dessutom sägs stjärnorna ha bråkat ovanligt mycket den senaste tiden.

– De har kämpat hårt för att få det att fungera. De har bråkat i månader. Zayn mår inte alls bra just nu. Gigi har fortfarand­e känslor för honom, men hon reser Jorden runt med jobbet och han blir alltid jätteosäke­r när hon inte är med honom, säger en insider i In Touch.

Vågar vi hoppas på en tredje gången gillt?

 ??  ?? Återföreni­ngen blev inte långvarig. Efter att ha hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet i våras har Zayn Malik och Gigi Hadid återigen gjort slut. Den sista bilden på stjärnorna ihop publicerad­es på Gigis Instagram i oktober.
Återföreni­ngen blev inte långvarig. Efter att ha hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet i våras har Zayn Malik och Gigi Hadid återigen gjort slut. Den sista bilden på stjärnorna ihop publicerad­es på Gigis Instagram i oktober.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden