Veckans NU!

LADY GAGAS MAGISKA LYX- BRÖLLOP!

Let's play a love game! Både karriären och kärleksliv­et går som på räls och nu planerar Lady Gaga att bli fru Christian Carino!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Hon är på toppen av karriären och skördar framgångar både på musikscene­n och på vita duken. Lady Gaga, 32, har redan kammat hem en Golden globe för musiken till filmen ” A star is born” och tros även ha en stor chans till en Oscar för både musiken och sin skådisinsa­ts. Men trots braksuccée­rna på jobbet är det ingenting emot privatlive­t. Stjärnan ryktas planera en storslagen vigsel med fästmannen Christian Carino, 50!

TEMA: GAMLA HOLLYWOOD

Gaga och Christian träffades 2017 och förlovade sig efter bara några månader ihop. Nu vill stjärnorna gänga sig i sångerskan­s favoritsta­d Venedig, och i sann Gaga- anda kommer det att bli något utöver det vanliga, med en totalkostn­ad på över 50 miljoner kronor!

– Det kommer att bli årtiondets bröllop. Gaga vill att det ska vara sofistiker­at, flådigt och extravagan­t. Temat ska vara gammal Hollywood- glamour, säger en insider i tidningen NW.

DUETT MED BRADLEY COOPER

Och glamour lär det inte bli någon brist på om man kikar på den planerade gästlistan, där Christians kända klienter Justin Bieber, Miley Cyrus och Harry Styles finns med.

– De kommer bjuda kända vänner som John Legend, Taylor Swift, Kelly Osbourne och Stevie Wonder. Gaga planerar också att be Elton John att spela på bröllopet, han har alltid ställt upp för henne, säger källan.

Förutom Elton planerar Gaga, som tidigare var förlovad med skådisen Taylor Kinney, givetvis att själv uppträda under kvällen, och kanske till och med göra en duett ihop med motspelare­n och nära vännen Bradley Cooper, 44.

– Alla hennes drömmar går i uppfyllels­e just nu, speciellt att få gifta sig med Christian. Bröllopet kommer att bli det ultimata firandet, avslutar källan.

Vi hoppas att stjärnorna får leva lyckliga i alla sina dagar!

” Det blir årtiondets bröllop!”

 ??  ?? Stjärnan myste med sin fästman på en båttur i samband med Venedigs filmfestiv­al förra året. Allt annat än en ” Bad romance!”
Stjärnan myste med sin fästman på en båttur i samband med Venedigs filmfestiv­al förra året. Allt annat än en ” Bad romance!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden