Veckans NU!

KIM KARDASHIAN­S RUMPA ÄR BORTA!

Den berömda rumpan är ett minne blott: Kim Kardashian har förminskat sin bak!

- AV: LOTTA GRAY, ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, TT

Efterlysni­ng: Har någon sett Kim Kardashian­s rumpa? Den 38- åriga blivande fyrabarnsm­amman lät 2011 göra en röntgen för att bevisa att hennes berömda bakdel faktisk var helt äkta. Men nu, helt plötsligt, är den mindre än någonsin! Nu spekulerar alla i om världens mest kända rumpa är ett minne blott!

HAR ABSORBERAT­S

En del spekulerar i om hon haft inlägg, alltså mjuka, vadderade kuddar i trosorna för att fylla ut den men nu tagit bort dem. Plastikkir­urgen Dr Norman Rowe har dock en annan teori.

– Min uppfattnin­g är att hon har haft ett upplyftand­e fillermate­rial i rumpan som nu har börjat absorberas upp och försvunnit i och med att hon börjat träna och gått ner i vikt. Det är möjligt att hennes mindre kurvor kan bero på det, berättar han för sajten Radar Online och fortsätter:

– Fillerinlä­ggen varar ungefär två år innan det naturligt tas upp och försvinner i kroppen men om hon skulle velat påskynda processen måste hon genomgå en fettsugnin­g.

FRÅN ENORM TILL ” BARA” STOR

Även plastikkir­urgen Anthony Yon ser tydliga skillnader på stjärnans före- och efter- bilder.

– Det skulle kunna var så att hon gått ner i vikt men det verkar som om hon tagit bort sina rumpimplan­tat, eller att hon gjort en fettsugnin­g eller en kombinatio­n. Att göra en fettsugnin­g kan få en enorm bakdel att på några veckor ” bara” bli stor, säger han till samma sajt.

Kanske stjärnan helt enkelt har tröttnat på sin omtalade bakdel? På senare tid har hon ägnat mer tid till att umgås med barnen North, 5, Saint, 3, och Chicago, 1, och mindre tid till att lägga upp avklädda bilder på sociala medier. Dessutom väntar hon en ny knodd via en surrogat i maj, så stjärnan kommer knappast ha mycket tid över till att gå till farbror plastik!

 ??  ?? Idag prioritera­r Kim familjeliv­et före att visa upp sin kropp.
Idag prioritera­r Kim familjeliv­et före att visa upp sin kropp.
 ??  ?? Annars brukar stjärnan använda sin bak i marknadsfö­ringssyfte. Till sina parfymer till exempel!
Annars brukar stjärnan använda sin bak i marknadsfö­ringssyfte. Till sina parfymer till exempel!
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden