Veckans NU!

SLUTA KNARKA ANNARS DÖR DU!”

Droger, självmords­försök, alkohol och nu rehab. Michael Jacksons dotter Paris har lurat döden fler än en gång. Frågan är hur länge det håller?

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Michael Jacksons 21- åriga dotter Paris har trots sin unga ålder levt ett liv kantat av missbruk och skandaler. Och inte ser det ut att bli bättre. I december lades stjärnan in på rehab för att få bukt med sitt alkoholmis­sbruk och sin psykiska ohälsa.

– Många har varit väldigt oroliga för henne under lång tid. Hon är på väg utför. Hon har fallit för rock ' n' roll- kulturen i Los Angeles och det är väldigt många i de kretsarna som håller på mycket med droger, och som älskar att ta unga rika tjejer på en dödsresa. Det kommer aldrig sluta väl, säger en källa med insyn till sajten Radar Online.

” Hon har bränt ar vet på 900 miljoner!”

LÅSER IN SIG & DROGAR

Stjärnans kända familj har länge fasat för att Paris kommer att dö i förtid på grund av drogerna, precis som hennes pappa gjorde. På grund av sitt vilda festande är det inte mycket kvar av de 900 miljonerna som Paris fick i arv av sin kända pappa, som Veckans NU! tidigare har skrivit om, och det har retat upp familjen rejält. Även hennes badboy till pojkvän, bandkolleg­an Gabriel Glenn, har fått Jackson- familjen att frukta det värsta.

– Paris är så vilsen. Hon och Gabriel låser in sig i sitt hem och tar droger och vägrar att låta någon annan komma nära dem, säger källan.

INFEKTERAD BÖLD

Och det är inte första gången stjärnan är nära döden. 2013, fyra år efter faderns död, åkte hon in på rehab för första gången, efter ett allvarligt självmords­försök med rakblad. Hon stannande för behandling i över ett år.

I våras skapade hon också rabalder när hon lekte med döden genom att vandra på ett takräcke – och var nära att trilla ner! Allt dokumenter­ades på sociala medier. Som om

” Hon är på en dödsresa!”

inte det vore nog skrev hon i somras också på Instagram att hon skulle operera bort en böld ” stor som en golfboll” från sin rygg, som enligt sajten Radar Online var orsakad av en infekterad tatuerings­nål! Hon vägrade också bedövning under det smärtsamma ingreppet.

– Den hade kunnat bli infekterad och dödat mig, säger hon i en Instagram- video.

RÅNAD AV LIFTARE

Stjärnan hamnade i rejält blåsväder för ett år sedan när hon plockade upp liftare – som rånade henne!

– Jag tog av mina egna strumpor och gav dem till den här stupfulla kvinnan, sedan stannade jag vid en jävla snabbmatsr­estaurang för att köpa mat till henne och hennes vänner och den jäveln stal mitt kreditkort! Jag gav er skjuts genom hela Los Angeles! skrek kändisdott­ern i en Instagram- video efter händelsen.

Med alla hennes skavanker i åtanke är det inte så konstigt att familjen till slut fick nog och tvingade in henne för behandling. Innan det var för sent.

 ??  ?? Efter år av skandaler har nu kändisdott­ern Paris Jackson tvingats till rehab för att få bukt med sitt missbruk. Stjärnans kända farmor Katherine är utom sig av oro. Paris unika utseende har gett henne flera stora modelljobb, men kändisskap­ets baksida håller på att ta knäcken på henne.
Efter år av skandaler har nu kändisdott­ern Paris Jackson tvingats till rehab för att få bukt med sitt missbruk. Stjärnans kända farmor Katherine är utom sig av oro. Paris unika utseende har gett henne flera stora modelljobb, men kändisskap­ets baksida håller på att ta knäcken på henne.
 ??  ?? Stora delar av miljonarve­t från pappa har gått till fest och droger. Familjen är djupt oroade att stjärnan kommer gå samma öde till mötes som sin pappa Michael. Pojkvännen tillika bandkolleg­an Gabriel Glenn är inget bra inflytande.
Stora delar av miljonarve­t från pappa har gått till fest och droger. Familjen är djupt oroade att stjärnan kommer gå samma öde till mötes som sin pappa Michael. Pojkvännen tillika bandkolleg­an Gabriel Glenn är inget bra inflytande.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden