Veckans NU!

RIHANNA UTNYTTJA D AV SIN EGEN PAPPA!

Vilken ” Rude boy”! Rihanna stämmer nu sin egen pappa för att han enligt uppgift har utnyttjat henne ekonomiskt!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Familjefej­d! Rihanna, 30, tar till rättsliga åtgärder för att straffa sin pappa Ronald Fenty. Stjärnan har nu skickat in en stämningsa­nsökan mot pappsen, som hon tycker har utnyttjat hennes namn för sina egna affärer!

LJÖG TILL SIG MILJONER

I mitten av januari lämnade ” Work”- sångerskan in en stämningsa­nsökan mot sin pappa, och hans företag Fenty Entertainm­ent. I ansökan skriver stjärnan att Ronald och hans affärspart­ners har utnyttjat henne och hennes kändisskap genom att boka in events utan hennes vetskap eller tillåtelse.

– Även om Mr. Fenty är Rihannas pappa, har han inte, och har aldrig haft, rätten att agera i hennes ställe, står det i ansökan, som sajten The Blast först rapportera­de om.

Stjärnan skriver vidare att hennes pappa och hans arbetskamr­ater har marknadsfö­rt sig själva som hennes medarbetar­e, och på så sätt fått rätt till flera miljoner kronor av Riris intjänade stålar. De har också ljugit sig till pengar mot löften att Rihanna ska spela på olika platser runt om i världen, spelningar som aldrig har varit inbokade. Ronald ska bland annat ha hävdat att han jobbade för dotterns skivbolag, Roc Nation, vilket Riri nekar till.

GÖR UPP I RÄTTEN

Som om inte det vore nog ska Ronald även ha försökt att ta namnpatent på efternamne­t Fenty, som Rihanna som bekant använder till både sitt sminkmärke Fenty beauty, och sitt klädmärke Savage X Fenty. Hans ansökan avslogs dock, men det skapade en rejäl spricka i relationen till dottern. Och värre lär det bli nu när fadern planerar att kämpa emot henne i rätten!

– Varför stämmer hon mig? Det är mitt namn! Hon kommer aldrig lyckas stämma mig. Jag kommer kämpa emot, säger han i OK! Magazine, och tillägger att dottern är så sårad att hon har avföljt honom på sociala medier:

– Hon slutade följa mig på Instagram. Jag är inte så bra på teknik, så jag vet inte.

 ??  ?? Rihanna och pappans relation är förstörd. Stackars Rihanna har hamnat mitt i ett stort familjedra­ma!
Rihanna och pappans relation är förstörd. Stackars Rihanna har hamnat mitt i ett stort familjedra­ma!
 ??  ?? Sångerskan är förkrossad över pappans agerande.
Sångerskan är förkrossad över pappans agerande.
 ??  ?? Riri tjänar multum på sitt makeupföre­tag Fenty beauty, men det är fler som vill ha del av kakan. Och namnet.
Riri tjänar multum på sitt makeupföre­tag Fenty beauty, men det är fler som vill ha del av kakan. Och namnet.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden