Veckans NU!

ROB DEJTAR BLAC CHYNAS ÄRKERIVAL!

Han var en del av ett av Drömfabrik­ens mest skandallös­a uppbrott, men nu har Rob Kardashian gått vidare från Blac Chyna – med exets ärkefiende!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Realityvär­ldens mest turbulenta par Blac Chyna, 30, och Rob Kardashian, 31, gick skilda vägar 2016, bara månader efter att deras dotter Dream, 2, föddes. Uppbrottet följdes av både anklagelse­r om misshandel, knarkande och mordförsök och stämningsa­nsökningar­na mot varandra haglade. Men medan Chyna har gått vidare och dejtat den ene ungtuppen efter den andra ( förra året dejtade hon då blott 18- årige rapparen YBN Almighty Jay), så har Rob hållit sig undan både rampljuset och dejtingmar­knaden. Tills nu.

BOR HEMMA HOS MAMMA

Nyligen delade den annars så privata Kardashian- brorsan flera videor på sociala medier som visade hur modellen Alexis Skyy, 24, lagade mat till honom – i hans mamma Kris Jenners hem, där Rob numera bor!

– Min WCW, skrev Rob, och refererade till hashtaggen # Womencrush­wednesday, som syftar till en internettr­end att dela bilder på kvinnor man tycker om på just onsdagar.

Alexis, som också hon är en känd reality- profil från ” Love & hip hop: Hollywood”, delade även hon med sig av den romantiska middagsbju­dningen, som bestod av kyckling och makaroner.

– Förbereder mat till älskling, skrev hon.

Precis som Rob har modellen också småbarn, då hon har dottern Alaiya Grace, 1, med rapparen Fetty Wap.

” Hon kastade en drink på mig!”

BRÅKADE PÅ NATTKLUBB

Även om det kan ses som på tiden att Rob går vidare från den giftiga relationen med Blac, är det nya förhålland­et allt annat än okontrover­siellt. Alexis har tidigare retat gallfeber på just Chyna, då de båda rök ihop på en nattklubb i Los Angeles i mitten av januari. På sin Insta story berättar Alexis sin version av bråket, och hävdar att Chyna kastade en drink på henne och krävde att hon skulle lämna klubbens VIP- sektion! Det slutade med att kvinnorna hamnade i bråk, och motades bort från varandra av andra gäster.

Vi vågar gissa att Blac Chyna inte är så glad över exets val av partner alltså...

 ??  ?? Dem lycklige är realitystj­ärnan Alexis Skyy, som nyligen bjöd sin ” älskling” på en enkel middag i hans hem.
Dem lycklige är realitystj­ärnan Alexis Skyy, som nyligen bjöd sin ” älskling” på en enkel middag i hans hem.
 ??  ?? Efter en lång och strulig period ser Rob Kardashian ut att ha hittat kärleken igen!
Efter en lång och strulig period ser Rob Kardashian ut att ha hittat kärleken igen!
 ??  ?? Det nya paret har i alla fall en sak gemensamt: De har båda bråkat med Robs ex Blac Chyna!
Det nya paret har i alla fall en sak gemensamt: De har båda bråkat med Robs ex Blac Chyna!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden