Veckans NU!

PRATT FÖRLOVAD MED SCHWARZENE­GGER!

Efter att endast ha dejtat i et halvår planerar nu Chris Pratt och Katherine Schwarzene­gger att bli man och hustru!

- AV: L I NA ARVIDSSON FOTO: I BL, TT

Skådisen Chris Pratt, 39, har några händelseri­ka år bakom sig. Han har spelat huvudrolle­n i storfilmer som ” Guardians of the galaxy”, ” Avengers: Infinity war” och ” Jurassic world: Fallen kingdom”. 2017 skilde han sig från exhustrun och skådespele­rskan Anna Faris, 42, och fansen sörjde. De hade då varit ihop i nästan nio år och utåt verkat som det perfekta paret. De har även sonen Jack, 6, tillsamman­s.

Men tiden läker alla sår och i somras fann Chris återigen kärleken. Föremålet för Chris uppvaktnin­g är ingen mindre än Katherine Schwarzene­gger, 29, dotter till ” Terminator”- skådespela­ren och tidigare guvernören Arnold Schwarzene­gger, 70. Och är det rätt så är det lätt. Nu planerar stjärnorna sin drömvigsel!

FRIAT EFTER ETT HALVÅR

” Parks and recreation”- stjärnan och kändisdott­ern började dejta i juni förra året. Trots att de varit tillsamman­s så kort tid har deras relation gått framåt med stormsteg. Nu har Chris friat till Katherine och paret planerar att gifta sig.

– Söta Katherine, jag är så glad att du sa ja! Jag ser så mycket fram emot att gifta mig med dig. Stolt över att modigt leva i tilltro med dig. Nu kör vi, skriver Chris på Instagram till en bild på dem båda i en omfamning.

PLANERAR FÖR FRAMTIDEN

Stjärnorna började sin kärleksaff­är med en anspråkslö­s picknick- dejt i parken i Santa Barbara där Katherine bor, som Veckans NU! rapportera­de om då. De har också allt som oftast synts på olika aktivitete­r i Los Angeles där också

Chris och Annas son Jack varit med.

– De är båda seriösa vad gäller förhålland­et och hoppfulla om framtiden.

Chris dejtar inte bara för att dejta, och inte Katherine heller. Hon är väldigt exalterad, säger en källa i tidningen People.

Vi önskar de nyförlovad­e all lycka i framtiden!

 ??  ?? Chris delar själv med sig av kärlekslyc­kan på Instagram. Katherine har redan flyttat in hos skådisen, som glatt hjälpte till med flytten!
Chris delar själv med sig av kärlekslyc­kan på Instagram. Katherine har redan flyttat in hos skådisen, som glatt hjälpte till med flytten!
 ??  ?? Arnold får snart Chris Pratt till svärson!
Arnold får snart Chris Pratt till svärson!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden