Veckans NU!

” DAVID VÄGRAR GE MIG PENGAR!”

Affärerna går långt ifrån bra för Victoria Beckham, och inte ens maken David vill låna henne en slant eller två!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Stackars lilla rika flicka! Victoria Beckham, 44, har åkt på en riktig pengasmäll, efter att intäkterna för hennes modemärke Victoria Beckham collection backade hela 20 procent förra året. Och inte blir det bättre av att maken David, 43, nu vägrar att låta henne ta del av sina stålar!

ENORMA SKULDER

Vickans modemärke firade nyligen tio år på marknaden. Men framgången ser ut att ha vänt. Enligt en ny rapport som tidningen Daily Mail har publicerat går företaget back över 40 000 kronor – per dag! Företaget har även över 100 miljoner kronor i skulder, och 120 miljoner i lån, uppger tidningen The Sun. 2018 minskade också intäkterna från 200 miljoner kronor under 2017, till 160 miljoner – en minskning på 20 procent.

Men lyckligtvi­s drar David in stora stålar på både kalsonger, parfymer och mängder med reklamavta­l till deras gemensamma företag. Men nu har fotbollssp­elaren fått nog av att rädda upp frugans problemati­ska klädmärke, och han vägrar att ge Posh mer pengar!

– David är jättestolt över vad Victoria har åstadkommi­t. Men han kommer inte att lägga in mer pengar i företaget, hon får hitta andra investerar­e, säger en källa med insyn i Daily Mail.

LYX- VIBRATOR I GULD

David köpte också, som bekant, sin egna fotbollsli­ga i Miami, USA, våren 2018, och det var långt ifrån gratis. Enligt Star! Magazine är Posh nu rasande på sin make för att han slösar deras stålar när intäkterna minskar. Och David erkänner själv att familjen har blivit tvungna att hushålla mer med sina slantar.

– Vi brukade leva väldigt extravagan­t och köpa dyra saker. Nu måste vi hålla i slantarna när vi har så många barn, säger han i ES Magazine.

Nog har makarna levt ett liv i lyx alltid. David ryktas ha gett sin fru en förgylld sexleksak, värd nästan 15 miljoner kronor, i födelsedag­spresent en gång i tiden...

 ??  ?? Ekonomin har lett till flera bråk mellan stjärnorna.” Vi måste hålla i slantarna!”
Ekonomin har lett till flera bråk mellan stjärnorna.” Vi måste hålla i slantarna!”
 ??  ?? Trots problemen kan fotbollssp­elaren inte sluta shoppa!
Trots problemen kan fotbollssp­elaren inte sluta shoppa!
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden