Veckans NU!

CAITLYNS OVÄNTADE BRÖLLOPSBE­SKED– MED KANYE!

Caitlyn Jenner och fästmön Sophia Hutchins är mitt uppe i bröllopsfö­rberedelse­rna, och Cait ser ut att ha gjor t ett oväntat val inför vigseln!

- AV: J ONNA AXELSSON FOTO: I BL

Caitlyn Jenner, 69, skilde sig från Kris Jenner, 63, 2015 efter ett 23 år långt äktenskap. Efter separation­en var Cait singel i tre år, men 2017 hittade hon kärleken i den 22- åriga modellen och studenten Sophia Hutchins.

Paret träffades genom en gemensam vän och trots åldersskil­lnaden kallar de varandra för själsfränd­er. Sophia har tidigare uttalat sig om situatione­n:

– Jag ser inte åldersgrej­en i vårt förhålland­e. Jag ser oss som två själar som passar perfekt ihop och jag känner mig så välsignad att vi har hittat varandra och att vi kan vara så stöttande för varandra i allt vi gör, säger hon till sajten X17 Online.

VILL HEDRA HONOM

69- åringen har sedan separation­en från

” Vi är två själar som passar perfekt”

Kris haft en del otalt med flera medlemmar i Kardashian- klanen. De flesta i kändisfami­ljen vände Cait ryggen när hon svartmålad­e Kris i sin självbiogr­afi ” Mitt liv”. När hon nu planerar inför sitt bröllop är det därför inte helt klart om dessa kommer att bli bjudna. Men nu berättar en källa för sajten Radar Online att ingen mindre än 38- åriga Kim Kardashian­s make Kanye West,

41, ska vara best man!

” STOD UPP FÖR HENNE”

Beslutet kan enligt källan orsaka stora bråk i familjen.

– Kanye fortsatte vara vän med Caitlyn genom allt och han har aldrig hymlat med det. Han stod upp för henne även när hon var ovän med hans fru. Hon vet att det här kanske irriterar Kim och Kris men det är något hon måste göra, berättar källan.

Insidern berättar vidare att Kanye har varit den som har stöttat Caitlyn mest genom åren.

– Hon vill hedra deras vänskap genom att välja honom som best man.

 ??  ?? Caitlyn Jenner ryktas planera bröllop med sin unga fästmö Sophia Hutchins, och inför vigseln drar hon upp ett ess ur rockärmen. Medan övriga Kardashian- klanen har vänt Cait ryggen, har Kanye alltid funnits där.
Caitlyn Jenner ryktas planera bröllop med sin unga fästmö Sophia Hutchins, och inför vigseln drar hon upp ett ess ur rockärmen. Medan övriga Kardashian- klanen har vänt Cait ryggen, har Kanye alltid funnits där.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden