Veckans NU!

Fylligt och långt hårsvall igen!

-

nnette är en pigg och glad 47- åring som brinner för musik i alla dess

former. Hon är mån om sitt yttre men har aldrig varit riktigt nöjd med sin hårtillväx­t. Under lång tid använde hon extensions och löshår för att få håret att se bättre ut. Fram tills för något år sedan. Då började hårstråna brytas av samtidigt som hon tappade massor av hår.

EFTERLÄNGT­AD HJÄLP TILL HÅRET

– Jag var länge på jakt e er ett ” mirakelmed­el” som skulle kunna ge mig både fylligare och glansigare hår, berättar Annette.

Hon sökte igenom både salongerna­s hyllor och skönhetsbu­tikernas sortiment e er något som kunde motverka hennes problem men hon hittade inget som hjälpte.

REKOMMENDE­RADES HAIR VOLUME

E erhand kändes det viktigare och viktigare att hitta en lösning och till slut hamnade hon hos sin lokala hälsobutik. Hon blev där rekommende­rad kosttillsk­ottet Hair Volume, med äppelextra­kt. Annette råddes att använda kosttillsk­ottet i minst tre månader

innan hon utvärderad­e.

ÄNTLIGEN TJOCKT OCH FINT HÅR!

– Det första jag märkte var en positiv inverkan på huden som kändes mjukare och ck ny lyster, vilket jag upplevde som en extra bonus, ler Annette. Det var Annettes man som kommentera­de hennes hår först. Han kunde helt tydligt se nya hårstrån som växte ut i hårfästet.

LÖSHÅRET LAGT PÅ HYLLAN

Annette har fortsatt att ta Hair Volume under många månader och tycker att håret har mer glans och liv än någonsin.

– Därmed är löshåret helt lagt på hyllan nu, det behövs verkligen inte med det yviga och härlig hårsvallet jag har nu, skrattar Annette nöjt.

” Äntligen kunde jag lägga löshåret på hyllan för gott”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden