Veckans NU!

” DE HAR EN SEXUELL KEMI!”

Det har gått nästan två år sedan de första romansr yktena. Nu sägs Hollywood- storhetern­a Brad Pitt och Charlize Theron återigen ha någonting på gång.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Ä r det 2017?

Det känns som att vi har färdats bakåt i tiden när skådisarna Brad Pitt, 55, och Charlize Theron, 43, återigen ryktas vara ett par!

– Brad och Charlize kommer otroligt bra överens, och de har mer kemi än någonsin tidigare, säger en initierad källa i tidningen InTouch.

” IMPONERADE PÅ MIG”

Det var ett år efter skilsmässa­n från Angelina Jolie, 43, som Brad och Charlize ryktades ha ihop det.

– Det är fortfarand­e tidigt, men redan nu kan alla se att de är perfekta för varandra. De har en massa sexuell kemi och de är båda jävligt heta! sa en av Brads kompisar i tidningen NW då.

Charlize medgav själv att hon hade en het fisk på kroken, även om hon var förtegen om vem den lycklige var.

– Jag gick på en dejt, för kanske en månad sedan. Det var en fantastisk dejt, den här killen imponerade verkligen på mig. Vi gick på en 14 kilometer lång promenad mitt i natten. Det var fullmåne och jag var riktigt imponerad, sa hon till radioprofi­len Howard Stern.

MYSTE I HOP PÅ FEST

Och nu är det alltså dags igen. Stjärnorna ryktas ha setts mysa tillsamman­s på en fest den 12 januari ( även om inga bilder från eventet bekräftar ryktet), och det sägs till och med ha varit Charlize ex Sean Penn, 58, som introducer­ade dem för varandra!

– De var löjligt närgångna. Han höll sin arm om hennes rygg och de såg båda väldigt glada ut, säger en källa i tidningen The Sun och fortsätter:

– De har träffats i över en månads tid. De har varit vänner länge, ironiskt nog träffades de genom Sean, men saker har utvecklats till någonting mer.

Vi håller tummarna för att Brad äntligen har hittat den rätta!

 ??  ?? Brad har hållit en låg profil sedan skilsmässa­n från Angelina Jolie 2016. Charlize har exet att tacka för sin nya kärlek!
Brad har hållit en låg profil sedan skilsmässa­n från Angelina Jolie 2016. Charlize har exet att tacka för sin nya kärlek!
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden