Veckans NU!

Krasch, bom bang!

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

Blixtrar och dunder, magiska under! En stormvind ser ut att ha dragit in över Hollywood, då det just nu dånar och mullrar så det står härliga till!

Nu i vintertide­r är det många som packar skidorna och tar sig en tur i backen, även i Drömfabrik­en. Men man får passa sig för Gwyneth Paltrow!

Efter en våldsam krock i backen riskerar stjärnan nu att förlora 30 miljoner kronor – efter att ha orsakat en man allvarliga hjärnskado­r!

Något annat som har kraschat på sistone är

Blac Chynas korta relation med rapparen

Kid Buu. Det som hade hoppats bli en lugn och romantisk semester för stjärnorna utvecklade­s snart i skrik och storbråk – som slutade med att polisen kallades till hotellet!

Enligt uppgift ska Kid Buu under bråket ha slängt Chyna mot en vägg och tagit stryptag på henne, och nu riskerar realitystj­ärnan att förlora vårdnaden om dottern Dream!

Och säga vad man vill om Kanye West, men nog har rapparen storslagna visioner alltid! Stjärnan köpte nyligen ett hundra tunnland stort markområde utanför Los Angeles, och ryktet säger att han vill bygga sig ett eget litet drömsamhäl­le på marken – och skapa sig en egen sekt!

Hörde vi ett hallelujah?

Vi önskar dig en härlig stund med det här sprängfyll­da numret av Veckans NU!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden