Veckans NU!

KRIS BÄR KIMS BARN!

Vem är Kim Kardashian­s hemliga surrogat? Enligt nya, chockerade r ykten är det ingen mindre än momagern Kris Jenner!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Kardashian- familjen har varit offer för konstiga rykten i flera år, och det senaste surret är inget undantag! Precis som förra året väntar Kim Kardashian, 38, och maken Kanye West, 41, tillökning via en surrogat, men vem som bär barnet har fram tills nu varit okänt. Men nu säger ryktet att surrogaten inte är någon mindre än Kims mamma Kris Jenner, 63!

KÄNNER SIG FRISK NOG

Det är sedan tidigare känt att makarna inte använder sig av samma kvinna som bar deras dotter Chicago, 1.

– De hade hoppats på samma surrogatma­mma, men det fungerade helt enkelt inte denna gången. De har nu en annan bärare som är gravid och som ska föda i maj, säger en källa i tidningen People.

Men nu går snacket i Drömfabrik­en alltså om att det istället är den blivande mormodern som bär sin dotters barn!

– Ryktet säger att Kris betalade miljoner för att göra det möjligt. Hon ville så gärna göra det här för Kim, och hon kände sig frisk nog att försöka, säger en insider i tidningen NW.

LÄNGTAR EFTER ATT BLI MORMOR

Familjen har länge kämpat mot sviktande tittarsiff­ror på sin realityser­ie ” Familjen Kardashian”, och en supergravi­ditet är kanske precis vad de behöver för att skjuta tittandet i höjden igen.

– Det må låta som ett galet rykte, men man ska komma ihåg att det här är en familj som kan göra vad som helst för publicitet. Så att mormor Kris bär Kims barn är inte helt förvånande, säger källan och fortsätter:

– Hon avgudar Kim och Kanye och längtar efter att bli mormor igen, och om hon kan hjälpa till på vägen, så varför inte?

Säga vad man vill om Kris, men hon gör onekligen allt för sin familj!

 ??  ?? Kim är överlyckli­g över att bli mamma för fjärde gången. Efter Kims svåra graviditet­er tar inte makarna några risker, utan fortsätter med en surrogat.
Kim är överlyckli­g över att bli mamma för fjärde gången. Efter Kims svåra graviditet­er tar inte makarna några risker, utan fortsätter med en surrogat.
 ??  ?? Kimye har redan barnen North, 5, Saint, 3, och Chicago, 1.” Hon betalade flera miljoner för det!”
Kimye har redan barnen North, 5, Saint, 3, och Chicago, 1.” Hon betalade flera miljoner för det!”
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden