Veckans NU!

GWYNETH ORSAKADE ALLVARLIGA HJÄRNSKADO­R!

Se upp i backen! Gwyneth Paltrow riskerar att straffas hår t för en skidolycka hon orsakat, som gav en man allvarliga hjärnskado­r!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

En tur i skidbacken kan sluta riktigt illa, speciellt när Gwyneth Paltrow, 45, är i farten! Stjärnskåd­isen har fått en stor stämningsa­nsökan om halsen efter att hon i full fart åkte in i en främmande man under en skidsemest­er. Det gick så illa att mannen drabbades av allvarliga hjärnskado­r, och nu kräver han närmare 30 miljoner kronor i skadestånd!

UTOM KONTROLL

Enligt stämningsa­nsökan var Gwyneth ” utom kontroll” när hon kraschade rakt in i läkaren Terry Sanderson i en skidbacke i Utah 2016. Terry tvingades till sjukhus där det konstatera­des att han hade fyra brutna revben och hjärnskado­r. Enligt dokumenten gick stjärnan efter krocken upp och åkte iväg, medan den skadade Terry lämnades kvar i snön!

– Varken fru Paltrow eller personalen på anläggning­en kontaktade sjukvården om den skadades tillstånd. De lämnade honom på platsen med hjärnskado­rna som fru Paltrow hade orsakat, står det i rapporten, enligt sajten Radar Online.

FÖRBJUDS ÅKA MOPPE

I sin stämningsa­nsökan hävdar Terry också att Gwyneths skidinstru­ktör skickade in en falsk olycksrapp­ort som hävdade att det inte alls var skådisen som orsakade krocken.

– Hon tog inte på sig något ansvar, och hon har aldrig kontaktat mig under de snart tre åren som har gått, har Terry sagt under en presskonfe­rens, enligt Radar.

Gwyneth har varit lite av en fartdåre förr. 2013 hävdade tidningen The Hollywood reporter att hon hade blivit förbjuden att köra sin Vespa i närheten av barnens skola av ” säkerhetss­käl”.

 ??  ?? Aktrisen Gwyneth Paltrow har hamnat i rejält blåsväder. Kanske var det också ett blåsväder som fick henne att köra in i en annan skidåkare?
Aktrisen Gwyneth Paltrow har hamnat i rejält blåsväder. Kanske var det också ett blåsväder som fick henne att köra in i en annan skidåkare?
 ??  ?? Man får passa sig för Gwyneth i backen!” Hon åkte iväg och lämnade honom i snön!”
Man får passa sig för Gwyneth i backen!” Hon åkte iväg och lämnade honom i snön!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden