Veckans NU!

JENNIFER KÄR – I GIFTA JASON!

Jennifer Aniston och Jason Bateman har efter en lång vänskap börjat utveckla heta känslor för varandra. Problemet är bara att Jason redan är gift...

- AV: L I NA ARVIDSSON FOTO: I BL

Jennifer Aniston, 50, och jämgalma Jason Bateman har varit vänner i 25 år och stöttat varandra i vått och torrt. De har också spelat mot varandra i flera filmer, bland andra komedin ” Horrible bosses” och Jennifer har bara haft bra saker att säga om sin vän.

– Han är en fantastisk kumpan, en väldigt generös man som får folk att skratta och gråta. Han ger dig en djup kontakt och sin fulla uppmärksam­het, äkthet och några av de bästa skratten jag kan minnas, har Jennifer sagt om Jason.

Nu tycks dock paret vara nära att ta sin relation ett steg längre. Jennifer har nämligen känt att det finns mer mellan dem än vänskap!

LIKA CHOCKAD SOM ANDRA

Jennifer separerade från Justin Theroux, 47, förra året, men Jason är i allra högsta grad gift med kärleken Amanda Anka, 50, sedan 2001. De har två döttrar tillsamman­s.

– Jen har insett att hon känner något djupare, säger en källa till Life & Style, och fortsätter:

– Jennifer vill inte vara kär i en gift man, men det är ett klassiskt fall av att hjärtat vill ha vad hjärtat vill ha. Hon har helt och hållet fallit för honom och är lika chockad över det som alla andra.

NÄSTAN HEMLIGT HÅNGEL

Under en resa till snöiga Aspen under 90- talet var det nära att det hettade till mellan Jennifer och Jason. Med på resan var också Amanda, men en kväll var Jason och Jennifer ensamma tillsamman­s.

– Jen hade druckit några glas vin och de skrattade och skojade. Sedan släppte Jen garden och lutade sig lite för nära, säger en källa och fortsätter:

– Han kände kanske att det var något på gång från hennes sida. Så han gjorde det rätta: Han lämnade rummet och letade rätt på Amanda.

Visst hade de varit fina ihop ändå?

” Hon lutade sig lite för nära!”

” Hon har helt och hållet fallit!”

 ??  ?? Jason och Jen har spelat mot varandra i flera filmer, där det vid flera tillfällen har hettat till framför kamerorna! De umgås ofta och länge tillsamman­s.
Jason och Jen har spelat mot varandra i flera filmer, där det vid flera tillfällen har hettat till framför kamerorna! De umgås ofta och länge tillsamman­s.
 ??  ?? Jason har varit gift med Anna Ankas ex- styvdotter Amanda i 18 år.
Jason har varit gift med Anna Ankas ex- styvdotter Amanda i 18 år.
 ??  ?? Jason och Jennifer har varit nära vänner i flera år, men nu har heta känslor blommat upp.
Jason och Jennifer har varit nära vänner i flera år, men nu har heta känslor blommat upp.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden