Veckans NU!

” SLUTA SUPA – ANNARS TAR JAG BARNEN!”

Medan den ena efter den andra i George Clooneys närhet läggs in på rehab vägrar han släppa taget om flaskan. Nu har frun Amal tröttnat.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Skådisen George Clooneys drickande har oroat hans familj i flera år. Inte blir det bättre av att även 57- åringens kusin Ray tampas med alkoholpro­blem.

– Det är Clonney- förbannels­en. Ray slutade jobba och började dricka på heltid. Det fanns inte mycket jag kunde göra för att stoppa honom, säger Rays fru Suzanne i tidningen NW.

GÅR ÖVERSTYR

George har själv erkänt att han ibland tar en droppe för mycket.

– Jag tycker om att dricka, men det har gått överstyr i perioder. Det har gått från att vara kul till att ta en drink sent på kvällen utan någon som helst anledning, har han tidigare sagt i tidningen The Hollywood reporter.

Supandet har dock fått mörka konsekvens­er för stjärnans sociala liv. Flera vänner, bland annat Brad Pitt, 55, som är nykter sedan två år tillbaka, har tagit avstånd från honom.

– Att hänga med George medan han häver i sig tequila är ett helvete för Brad, säger en insider i NW.

DRICKER VARJE KVÄLL

Jobbigast av allt är det dock för frun Amal, 40. När makarna välkomnade tvill i ngarna Ella och Alexander, 1,5, 2017 l ovade George henne att han skulle l ägga drickandet på hyllan. Så har i nte blivit fallet.

– Amal har tröttnat på hans supande och har gett honom ett ultimatum: Spriten eller barnen, säger källan.

Förra året sålde skådisen sin del i tequilaför­etaget Casamigos, men enligt uppgifter i utländska medier kan han i nte släppa de starka dropparna för det.

– Han är fortfarand­e i nvolverad på så sätt att han tar sig en shot varje kväll. Ibland även två, säger i nsidern.

” Det är Clooneyför­bannelsen!”

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden