Veckans NU!

ANGELINAS BRUTALA ATTACK PÅ CHARLIZE!

Över två år efter skilsmässa­n från Angelina Jolie ser Brad Pitt ut att vara kär igen. Tyvärr har inte hans ex mycket till övers för den nya flamman Charlize Theron...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

” Hon är en patetisk copycat!”

Ryktet att Brad Pitt, 55, har hittat kärleken på nytt i Charlize Theron, 43, har fått hela Hollywood att jubla. Alla utom en det vill säga: Angelina Jolie, 43.

Att se sitt ex gå vidare med någon annan är aldrig lätt, speciellt inte när man som Brangelina höll ihop i över tolv år. Men källor hävdar att Angies förakt för Charlize började långt innan ” Mad Max: Fury road”- stjärnan satte klorna i Brad.

SLAGITS OM SAMMA ROLLER

Det är inte bara skådisyrke­t som Charlize har gemensamt med sin nemesis. Precis som Angelina har hon adopterade barn och ägnar mycket tid åt välgörenhe­tsarbete.

– Angelina tycker att Charlize är en patetisk copycat som har snott hennes image och tror att hon är bättre och mer talangfull än hon är. Att hon nu dessutom är ute efter Brad är sista droppen för Angelina, säger en initierad källa i tidningen NW.

Brad och Angie gick skilda vägar 2016, och har sedan dess slagits om vårdnaden om sina sex barn. Att exet nu har börjat träffa Angies ärkerival är inte populärt.

– Angelina har aldrig hyst några varma känslor för Charlize. De har slagits om samma roller flera gånger, och det sårar henne att Brad har börjat träffa någon som han vet att hon inte gillar. Hon hoppas att det inte är sant, säger en källa till sajten Hollywood Life.

GÅR UNDER RADARN

Dessvärre för Angies del verkar romansen vara på riktigt. Brads förra livvakt

Kris Herzog vittnar om att stjärnskåd­isarna har träffats i hemlighet under lång tid.

– De är minst ” vänner med förmåner”. Jag vet att de har dejtat i minst fyra månader, jag har själv sett dem ihop, men de håller det under radarn medan de känner av om de tror det kan hålla i det långa loppet, avslöjar Kris i tidningen The Sun.

Och det finns en till anledning till att skådisarna håller en så låg profil. Brad vill inte göra Angelina argare än hon redan är.

– Brad funderar alltid på hur hans handlingar kan påverka Angelina. Om det gör henne förbannad kan det äventyra hans möjlighete­r till vårdnad om barnen, säger Kris.

Det börjar lukta triangeldr­ama det här...

” Han vill inte göra Angelina förbannad!”

 ??  ?? Brad Pitts före detta livvakt avslöjar nya detaljer om skådisens kärleksliv.
Brad Pitts före detta livvakt avslöjar nya detaljer om skådisens kärleksliv.
 ??  ?? Brad och Charlize Theron uppges ha dejtat i smyg i flera månader.
Brad och Charlize Theron uppges ha dejtat i smyg i flera månader.
 ??  ?? Trots att det har gått över två år sedan skilsmässa­n har Brangelina ännu inte kommit överens om vårdnaden.
Trots att det har gått över två år sedan skilsmässa­n har Brangelina ännu inte kommit överens om vårdnaden.
 ??  ?? Angelina och Charlize har varit rivaler i flera år, och den nya romansen uppskattas inte av ” Maleficent”- stjärnan.
Angelina och Charlize har varit rivaler i flera år, och den nya romansen uppskattas inte av ” Maleficent”- stjärnan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden