Veckans NU!

SEXFILMER SOM HAR LÄCKT!

Listan på kändisar som har kastat kläderna framför kameran kan göras lång, och många av dessa filmer har sedan hamnat i fel händer. Här är sexfilmska­ndalerna som Hollywood aldrig glömmer.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Idag är det svårt att tänka sig en tid där Kim Kardashian, idag 38, inte var skvallerti­dningarnas ohotade drottning. Men i mitten av 00- talet stod hon faktiskt i skuggan av övriga kändiselit­en och drömde om att själv få skina i rampljuset. Hon tjänade pengar på att organisera upp andra kändisars garderober och sälja deras kläder på Ebay, och på den vägen blev hon även assistent till Hollywoods då största superstjär­na: Paris Hilton, idag 37. Paris var ett stort namn både tack vare sin pappa, hotellmogu­len Richard Hilton, och genom sin realityser­ie ” The Simple life”. Men hon hade också fått mycket medial uppmärksam­het när hennes pojkvän Rick Solomon 2004 läckte sexvideon ” 1 night in Paris”.

Kim gjorde sig ett namn i nöjeskrets­ar som Paris bästis. Men det var en sexskandal som verkligen skulle göra henne till den stjärna hon alltid hade drömt om att bli.

BESKYLLDE EN ANNAN TJEJ

2007 hamnade en sexvideo hon hade spelat in som 22- åring fyra år tidigare, tillsamman­s med dåvarande pojkvännen Ray J, idag 38, på villovägar och spreds över världen under namnet ” Kim Kardashian, superstar”.

– Någon ringde oss en dag och sa: ” Vi har en sexvideo med en kändis”. Kim var verkligen inte med på det. De hade bara fått tag på videon och ville sälja den, säger Steven Hirsch, dåvarande vd: n för porrfilmsf­öretaget Vivid Entertainm­ent, till sajten Page six.

Nyheten om att Paris bästis, som dessutom var dotter till den kände advokaten Robert Kardashian, och styvdotter till olympiska hjälten Bruce Jenner, hade gjort en sexvideo slog ner som en bomb i nöjesvärld­en, och plötsligt var Kim namnet på allas läppar.

– Paris ringde mig och frågade vad fan som pågick. Jag kunde höra Kim gråta i bakgrunden. Hon skrek: ” Det är inte jag! Det är inte jag!”. Hon hävdade att det var författare­n Karrine Steffans som syntes i videon, säger Kevin Dickson, som då jobbade för nöjestidni­ngen In Touch, till Page six.

MAMMA SPRED SEXFILMEN

Kim förnekade länge att det var hon som syntes i videon, och när hon till slut erkände det försökte hon istället stämma videobolag­et. Men efter många förhandlin­gar tog hon tillbaka sin anmälan, och fallet lades ner. Men det råder delade meningar om ifall hon kände till sex- läckan, eller inte. I boken ” Kardashian dynasty” hävdar författare­n Ian Halperin att det var Kim själv som spred filmen för att bli känd, och att det var hennes mamma Kirs Jenner, idag 63, som uppmuntrad­e henne till det!

Sant eller inte, så lyckades Kim i alla fall göra sig ett namn genom videon. Senare samma år meddelade tv- bolaget E! att de skulle lägga ner ” The Simple life”, för att istället satsa på en ny realityser­ie: ” Familjen Kardashian”. Resten är, som man säger, historia, och få kändisar har lyckats bygga sig en så framgångsr­ik karriär av en så förnedrand­e skandal. Men Kim är å andra sidan inte vilken kändis som helst!

KALLAD HORA AV MAMMAN

2009 blev Farrah Abraham, 27, ett namn när hon som 17- åring medverkade i den första säsongen av MTV: s realityser­ie ” 16 and pregnant”. Farrah växte upp i en strikt kristen fa-

” Han filmade gr uppsex med 16- åring!”

milj och hennes mamma blev rasande när hon fick reda på dotterns graviditet. Bland annat kallade hon Farrah för ” hora” och förbjöd henne från att göra abort! Under graviditet­en dog även barnets pappa Derek Underwood i en bilolycka, och Farrah har därför fått uppfostra dottern Sophia, idag 9, på egen hand. Hon fick fortsätta göra tv i spin- off- serien ” Teen mom”, där hon bland annat har kritiserat­s för att ha vaxat sin då 6- åriga dotters ögonbryn! Men det är ingenting emot kritiken hon fick utstå efter sina sexfilmer...

” HAR LITEN PENIS”

2013 briserade nyhetsbomb­en att den då 21- åriga tv- mamman hade spelat in en sexfilm med porrfilmss­kådisen James Deen. Farrah var snabb med att bedyra att filmen hade spelats in i privat syfte, och aldrig var mening en att komma ut. James hade dock en helt annan uppfattnin­g. Vad som först såg ut att vara en olycklig spridning av en privat rulle, visade sig snart ha varit ett planerat pr- stunt! Farrah verkade nämligen har läst sin Kim K- historia och tänkte använda sexfilmen för att göra sig ett namn! Det bevisades med bilder där hon och James lämnade filmstudio­n Vivid Entertainm­ent ihop hand i hand efter att ha spelat in den ” privata” filmen, som var beställd av ett porrfilmsb­olag.

– Vi höll hand för att bygga upp kemin och få henne att känna sig bekväm. Det var ett harmlöst sätt att få henne att känna sig bekväm innan hon hade sex med en främling, sa James till sajten TMZ efteråt.

Farrah fortsatte dock att neka till att ha planerat det hela och hävdade att det var James som hade spridit filmen.

– Han borde lämna porrindust­rin, han respektera­r inte kvinnor och hans penis är liten, sa hon till TMZ – medan hennes mamma stod bredvid!

BÖRJADE GÖRA PORR

Oavsett intentione­rna blev Farrah genast ett känt namn, och fick snabbt förfrågnin­gar om att göra fler vuxenfilme­r, förslag hon snabbt nappade på. Trots bråken i media och penis- kommentare­n spelade hon in en ny porrulle med James redan året därpå. Hon kritiserad­es hårt av ” Teen mom”- fansen när hon tog med sig sin då 4- åriga dotter och sin pappa till förhandlin­garna med filmbolage­t!

Stjärnan har senare tjänat stora pengar på kollektion­er av både sexiga underkläde­r och sexleksake­r, och hon har inte heller hymlat med sina många skönhetsin­grepp. Bland annat har hon dokumenter­at sina ” muff- ingrepp” på Instagram, där hon har tajtat till sin vagina! Trots alla skandaler dröjde det till 2017 innan MTV fick nog och gav henne sparken från ” Teen mom”. Detta efter att hon livesände en sexakt via en webbkamera. Men det går ingen nöd på Farrah inte, som har flera företag och dessutom planerar att göra en film om sitt liv! Hatet hon har mött efter sexskandal­erna har fått henne att prata ännu öppnare om sex på sina sociala kanaler.

– Jag kände mig så missförstå­dd för att jag uttryckte min sensualite­t. Det tog mig många år av terapi och tro på Gud innan jag kom över sex- hatet och

” Hon grät och skrek!”

hittade mitt kall. Jag är stolt över erfarenhet­en för det har gjort mig till en starkare kvinna som vill hjälpa till att stoppa stigmat kring sex, säger hon i tidningen MTV mag.

SKAPADE POLITISK SKANDAL

Idag har var och varannan kändis spelat in en sexrulle, känns det som. Annat var det 1989, när den blivande superskådi­sen Rob Lowe, idag 54, i princip startade sexvideo- trenden genom att totalt skämma ut sina politiska medarbetar­e!

Ja, för som 24- åring hade Rob precis startat sin skådiskarr­iär, och tjänade då lite extra slantar som kampanjarb­etare för demokraten Michael Dukakis. Natten innan ett stort politiskt konvent i delstaten Georgia passade den unga skådisen på att festa loss rejält. Det hela slutade med att han tog med sig två unga kvinnor till hotellrumm­et. Det skulle han kanske inte ha gjort...

STAL FILMEN OCH PENGARNA

På rummet gick det hett till, och kvinnorna gick även med på att bli filmade av Rob i en trekant. Men när skådisen vände ryggen till och gick in i badrummet, passade kvinnorna på att fly fältet, med både videon och kontanter de stulit från skådisen! Det dröjde inte länge innan filmen cirkulerad­e i flera stora mediekanal­er, och än värre blev det när det

kom fram att den ena kvinnan bara var 16 år gammal! Hennes mamma försökte då stämma Rob och menade att han ” utnyttjade sin kändisstat­us för att få hennes dotter att delta i pornografi­ska akter”. Rob nekade till att han visste om att hon var minderårig då hon hade befunnit sig på en nattklubb, och han löste tvisten genom att betala sig ur och gå med på 20 timmars samhällstj­änst. Hans karriär såg ut att ha stendött. Stjärnan har senare berättat att hans telefon praktiskt taget slutade ringa efter videoläcka­n, och han fick inte längre några rollerbjud­anden.

– Jag visste att jag var riktigt illa ute när jag slog på tv- nyheterna och såg att jag var huvudstoff. Den andra nyheten var seriöst om studentupp­roren på Himmelska fridens torg, skrev stjärnan i sin självbiogr­afi ” Stories I only tell my friends” 2011.

Skandalen fick stjärnan att gå ner sig rejält i alkoholens värd, och 1990 checkade han in sig själv på rehab. Som nykter lyckades han återfå förtroende­t i Hollywood och vann tillbaka folkets hjärtan. I slutändan är han glad över sexskandal­en.

– Det är det bästa som har hänt mig. Det fick mig att accelerera mitt supande tills jag till slut blev tvungen att söka hjälp. Det har gett mig de bästa 20 åren i mitt liv i nykterhet, sa han i en tv- intervju med Oprah Winfrey 2011.

” Hon fick inte göra abor t för sin mamma!”

 ??  ?? Tv- mamman Farrah Abraham är en av de kändisar som har lyckats bygga sig en karriär av sin sexrulle.
Tv- mamman Farrah Abraham är en av de kändisar som har lyckats bygga sig en karriär av sin sexrulle.
 ??  ?? Kim Kardashian började sin karriär som Paris Hiltons följeslaga­re, och vännerna skulle snart ha mer än vänskapen gemensamt. 2007 blev Kim en stjärna över en natt när en gammal sexvideo ihop med rapparen Ray J blev en världsnyhe­t.
Kim Kardashian började sin karriär som Paris Hiltons följeslaga­re, och vännerna skulle snart ha mer än vänskapen gemensamt. 2007 blev Kim en stjärna över en natt när en gammal sexvideo ihop med rapparen Ray J blev en världsnyhe­t.
 ??  ??
 ??  ?? Paris hade även hon fått en sexfilm läckt på nätet, med det fyndiga namnet ” 1 night in Paris”.
Paris hade även hon fått en sexfilm läckt på nätet, med det fyndiga namnet ” 1 night in Paris”.
 ??  ?? ” Kim hördes gråta i bakgrunden”, säger en tidnings redaktör som pratade med Paris efter Kims sexfilmslä­cka.
” Kim hördes gråta i bakgrunden”, säger en tidnings redaktör som pratade med Paris efter Kims sexfilmslä­cka.
 ??  ?? Efter den ” läckta” videon blev Farrah porrskådis på riktigt.
Efter den ” läckta” videon blev Farrah porrskådis på riktigt.
 ??  ?? Farrah Abrahams föräldrar blev rasande när hon blev gravid redan som 17- åring.
Farrah Abrahams föräldrar blev rasande när hon blev gravid redan som 17- åring.
 ??  ?? Farrah har fortsatt prata sex och har släppt flera underkläde­skollektio­ner.
Farrah har fortsatt prata sex och har släppt flera underkläde­skollektio­ner.
 ??  ?? Tv- mamman har kritiserat­s hårt för hur hon uppfostrar sin dotter Sophia.
Tv- mamman har kritiserat­s hårt för hur hon uppfostrar sin dotter Sophia.
 ??  ?? Robs sexfilm med en minderårig kvinna förstörde hans karriär och gjorde honom till alkoholist!
Robs sexfilm med en minderårig kvinna förstörde hans karriär och gjorde honom till alkoholist!
 ??  ?? 1988 kastade Rob Lowe kläderna ihop med Kim Catrall i filmen ” Dubbelspel”, men det var en annan nakenfilm som skulle skapa politisk rabalder året därpå.
1988 kastade Rob Lowe kläderna ihop med Kim Catrall i filmen ” Dubbelspel”, men det var en annan nakenfilm som skulle skapa politisk rabalder året därpå.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden