Veckans NU!

RAMI MALEK

-

Han har hyllats stort med bland annat en Oscarsnomi­nering för sin roll som Freddie Mercur y i ” Bohemian rhapsody”. Men Rami Malek, 37, har mer att bjuda på!

1 Det är delvis Ramis egen röst som hörs i ” Bohemian rhapsody”. Filmskapar­na valde att blanda hans egen sångröst med Freddies ljudinspel­ningar, och även med en annan sångares, vars röst är ruskigt lik Freddies.

2 Han har egyptiska och grekiska rötter.

4 Han är allergisk mot katter.

3 Ram i ha rentvillin­gbror som heter Sam i och jobbar som lärare. En gånglåtsad­e s Ram i vara sin bror när denne behövde framföra en grekisk monolog för att få extrapoäng i sin grekiska-kurs. Det lyckades!

5 Han gick på samma gymnasiesk­ola som både Kirsten Dunst och Rachel Bilson. Han har också erkänt att han hade en crush på Kirsten.

7 H anträffade sin nuvarande flickvän Lucy Boynton underinspe­lningarna av Queen- filmen.

8 Rollen i serien ” Mr. Robot” har gjort honom paranoid för cybertekni­k. Han tejpar därför alltid för webbkamera­n på nya datorer.

9 Dålig stämning eller kärt återseende? I high school dejtade han sin framtida ” Mr. Robot”- motspelare Christian Slaters styvsyster Emily.

10 Rami r a der a de en gånget t mejl han fick f rånskådise­n Robert Downwy J r. för att han inte trodde på att det verkligen var stjärnan.

6 Efterinspe­lningarna har han behållit – och förgyllt !– löständern­a han bär i rollen s om Freddie.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden