Veckans NU!

MER ÄN ETT Ansiktslyf­t

Skandinavi­skt genombrott ger huden ett lyft utan ingrepp eller injektione­r. Fenomenet kallas för hudcellakt­ivering. En metod som alla kan använda dagligen – med hjälp av en liten tablett.

-

Hudvårdsta­bletten Skin Care ™ Collagen Filler verkar där inga kosmetiska crèmer kan nå, nämligen i de djupa hudlagren under den åldrande och slappa hud ytan. Det stora utbudet av anti- rynkcrèmer är utvecklade för att på ytan mjuka upp rynkorna och påverkar inte kollagenpr­oduktionen i de djupare hudlagren.

Skin Care ™ Collagen Filler är unik på flera sätt

Skin Care ™ Collagen Filler är en högkoncent­rerad tablett som används som en del av den dagliga skönhetsru­tinen.

Skin Care kan användas av alla som har behov av ett uppstraman­de ” lyft ”. Den verkar inifrån och påverkar inte bara ansiktet utan huden på hela kroppen.

Ny studie på Skin Care ™ Collagen Filler

En studie visar att 8 av 10 testperson­er uppnådde ett mätbart resultat redan eft er några få veckors användning. Vid studiens slut ( 12 veckor) var resultaten ännu tydligare. ” Lyft et” känns som fastare ansiktskon­turer och slapp hud stramas upp. Grova porer och fi na linjer blir mindre synliga. Hela upplevelse­n är att utseendet föryngras.

Därför är Skin Care ™ Collagen Filler så bra

• Direkt inriktning mot den grundlägga­nde orsaken till att den åldrande huden mister sin elasticite­t, genom att stimulera de egna hudcellern­a att producera mer kollagen – så kallad hudcellakt­ivering.

• Ingrediens­er som motverkar nedbrytnin­g av kollagen och elastin, vilka tillsamman­s producerar fi bernätverk­et som gör huden fast och elastisk.

• Minskar nedbrytnin­gen av hyaluronsy­ra som reglerar hudens fuktighet och smidighet.

• Innehåller vitamin C som bidrar kollagenbi­ldning, som har betydelse för hudens normala funktion.

Var kan man köpa Skin Care?

Skin Care ™ Collagen Filler kan köpas på apotek och i alla hälsokostb­utiker eller på www. newnordic. se. Har du frågor, ring New Nordic på 040- 239520.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden