Veckans NU!

KHLOÉ & KYLIE BEDRAGNA SAMTIDIGT!

Först vänstrade Khloé Kardashian­s par tner med Kylie Jenners bästis Jordyn Woods, och nu anklagar Kylie även pojkvännen Travis Scott för att ha varit otrogen!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT, I NSTAGRAM

Stackars Khloé Kardashian, 34! Efter 27- åriga Tristan Thompsons otrohetssk­andal, som uppdagades bara dagar innan dottern True, 11 månader, föddes, har Khloé återigen fått sitt hjärta krossat. I februari blev det känt att han hade vänstrat med Kardashian- familjens nära vän Jordyn Woods! Trots att Jordyn själv nekar till att de låg med varandra, menar Kim Kardashian­s vän Jeffree Star att Tristan och Jordyn träffades i smyg i flera månader!

– De har träffats i minst en månad eller två. Hela Calabasas vet det, det finns ögon överallt, säger han på Instagram stories.

Khloé dumpade Tristan en gång för alla, men han var inte ensam om att bedra en av de kända realitysys­trarna...

HAR DUMPAT BÄSTISEN

I samma veva som Kylie Jenner, 21, sa upp kontakten med bästisen Jordyn, misstänkte hon att även hennes pojkvän Travis Scott, 26, hade varit otrogen.

– Kylie frågade Travis rakt ut om Jordyn någonsin hade betett sig olämpligt mot honom också, säger en insider till sajten Hollywood Life.

Men misstankar­na slutade inte där. Enligt sajten TMZ ska Kylie ha ” hittat bevis” på att Travis hade varit med en annan kvinna. Det ledde till ett storbråk som tvingade Travis att ställa in sin planerade spelning med kort varsel.

– Kylie var fortfarand­e förkrossad över Jordyn och blev arg på Travis när hon såg något hon inte gillade i hans telefon, säger en insider i tidningen People.

ÄR PARANOID

Travis nekar till anklagelse­rna, men med tanke på hur illa behandlad Kylies storasyste­r har blivit, och att till och med bästa vännen svek henne, kan vi inte klandra Kylie för att vara paranoid. Dagar efter bråket raderade han sin Instagram för att lugna flickvänne­n.

– Kylie kollar Travis telefon ofta och har sett meddelande­n från tjejer som flörtar med honom. Men hon har inget konkret bevis på att han har vänstrat och kommer inte att lämna honom, säger en källa i tidningen In Touch.

” Hon hittade bevis!”

 ??  ??
 ??  ?? Efter alla otrohetssk­andaler i familjen kan inte Kylie lita på pojkvännen Travis Scott.
Efter alla otrohetssk­andaler i familjen kan inte Kylie lita på pojkvännen Travis Scott.
 ??  ?? Tristan var också otrogen när Khloé var höggravid med deras dotter True.
Tristan var också otrogen när Khloé var höggravid med deras dotter True.
 ??  ?? Kylie har brutit kontakten med bästisen Jordyn.
Kylie har brutit kontakten med bästisen Jordyn.
 ??  ?? Stackars lilla rika flicka! Både Khloé Kardashian och Kylie Jenner har blivit svikna av sina pojkvänner, som de också har barn med.” Jordyn betedde sig olämpligt mot Travis!”
Stackars lilla rika flicka! Både Khloé Kardashian och Kylie Jenner har blivit svikna av sina pojkvänner, som de också har barn med.” Jordyn betedde sig olämpligt mot Travis!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden