Veckans NU!

DEPP KRÄVER EXET PÅ EN HALV MILJARD!

Johnny Depp är i en rejäl ekonomisk knipa, men han vet hur han ska lösa problemet: Genom att kräva exfrun Amber Heard på rekordbelo­pp!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Depp- igt värre! Tre år efter att Amber Heard, 32, begärde skilsmässa från Johnny Depp, 55, och anklagade honom för misshandel, slår nu ” Gilbert Grape”- stjärnan tillbaka – och stämmer exet för ärekränkni­ng. Johnny hävdar nu att det tvärtom var Amber som misshandla­de honom, och kräver nu exet på hela 463 miljoner kronor!

STÄMD AV TIDIGARE ANSTÄLLDA

Det är ingen överdrift att Johnny är i behov av pengar. Under det senaste året har han både blivit stämd på hundra tals miljoner kronor av sina tidigare anställda, och har fått sparken från flera olika jobb. I sin nya stämningsa­nsökan mot Amber menar skådisen att det är hon

” Hon misshandla­de honom våldsamt!”

som bär skulden för att han förlorade rollen som Kapten Jack Sparrow i ” Pirates of the Caribbean”- serien, eftersom hon har smutskasta­t honom i media. Dagen efter att Amber publicerad­e en text i The Washington post om att vara ett offer för kvinnomiss­handel, ska Johnny ha fått kicken från filmserien.

AMBER NEKAR

Johnny höll länge tyst om anklagelse­rna i media, men efter rättegånge­n betalade han cirka 60 miljoner kronor till exfrun. I somras talade han för första gången öppet om skandalen, och menade att Amber ljög och själv hade iscensatt sina skador. Nu skräder han inte orden i sin stämning, och hävdar istället att det var hon som misshandla­de honom, precis som hon ska ha gjort med sitt ex Tasya van Ree.

– Heard misshandla­de Depp våldsamt, precis som hon avslöjades och greps för att våldsamt ha misshandla­t sin förra sambo, står det i dokumenten, enligt sajten E Online.

Ambers advokater nekar till anklagelse­rna, så den här soppan ser ut att fortsätta ett bra tag till!

 ??  ?? För tre år sedan lämnade Amber Heard Johnny Depp, och hävdade att han hade slagit henne. Nu slår skådespela­ren tillbaka och menar att det tvärtom var hon som misshandla­de honom!
För tre år sedan lämnade Amber Heard Johnny Depp, och hävdade att han hade slagit henne. Nu slår skådespela­ren tillbaka och menar att det tvärtom var hon som misshandla­de honom!
 ??  ?? Johnny hävdar att Amber själv orsakade sina skador.
Johnny hävdar att Amber själv orsakade sina skador.
 ??  ?? Skådisen förlorade rollen som Kapten Jack Sparrow efter Ambers anklagelse­r. Det var länge sedan stjärnorna var så här gulliga mot varandra!
Skådisen förlorade rollen som Kapten Jack Sparrow efter Ambers anklagelse­r. Det var länge sedan stjärnorna var så här gulliga mot varandra!
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden