Veckans NU!

” DET ÄR BÄDDAT FÖR KATASTROF!”

Många letar efter en par tner med liknande intressen, men Selena Gomez och Zac Efrons närstående är rädda att stjärnorna har lite för mycket gemensamt...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Lika barn leka bäst. Eller? På sistone ryktas de forna Disney- stjärnorna Selena Gomez, 26, och Zac Efron, 31, ha kommit varandra väldigt nära, och källor nära dem skvallrar om att det definitivt är kärlek i luften. Trots det jublar inte vännerna. Tvärtom är de oroade att stjärnorna har lite väl mycket gemensamt, då de båda har en historik av psykisk ohälsa och rehab.

– De är definitiv attraherad­e av varandra. De har träffats en del och pratar ofta. Problemet är att de båda är högkänslig­a personer, säger en insider till sajten Radar Online.

TOG EN ÖVERDOS

Stjärnorna fick upp ögonen för varandra under inspelning­en av filmen ” Bad neigh- bors 2” 2015, men det är först nu de har börjat umgås ordentligt på fritiden. Både Selena och Zac har sökt hjälp både för sina missbruksp­roblem, och sin mentala ohälsa. Zac har varit på rehab vid två tillfällen för att få bukt på sitt beroende av både kokain och marijuana, och även efter att ha överdosera­t smärtstill­ande medicinen Oxikodon. På Oscarsgala­n 2014 tog han med sin alkoholcoa­ch som dejt för att lyckas hålla sig undan spriten. Selena har sökt vård vid flera tillfällen, senast i höstas efter att ha kollapsat på ett sjukhusgol­v.

ÖVERVAKAS AV MEDARBETAR­E

Även om stjärnorna­s snarlika bakgrunder gör att de definitivt har mycket att prata om, har det gjort deras vänner oroade för att de kommer att ha dåligt inflytande på varandra.

– Många är rädda att deras kemi bäddar för en katastrof. Båda har en tendens att spåra ur när de inte har en helt fokuserad tillvaro och de inte har ett helt team av medarbetar­e som håller dem på rätt spår, säger källan.

” Båda har en tendens att spåra ur”

 ??  ?? Precis som Selena har Zac Efron flera rehabbesök i bagaget.
Precis som Selena har Zac Efron flera rehabbesök i bagaget.
 ??  ?? Selena Gomez har nyligen lämnat rehab, men det betyder inte att hennes nära och kärar har slutat oroa sig för henne.
Selena Gomez har nyligen lämnat rehab, men det betyder inte att hennes nära och kärar har slutat oroa sig för henne.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden