Veckans NU!

LADY GAGA & BRADLEY ÄR ETT PAR!

Fansen har länge hoppats att ” A star is born”- stjärnorna Lady Gaga och Bradley Cooper har en romans, och nu ser drömmen ut att ha besannats!

- AV: S AGA PETTERSSON, ERI KA S VENSSON FOTO: TT, YOUTUBE

Stefani ” Lady Gaga” Germanotta, 32, och Bradley Cooper, 44, tog publiken med storm med filmen ” A star is born”. Alla nynnar runt på musiken från filmen, men det är inte det enda med stjärnorna som är på folks läppar.

I slutet av februari bröt Gaga sin förlovning med fästmannen Christian Carino, 50, och fansen var snabba med att spekulera i om det var på grund av att hon har en hemlig relation med Bradley. Nu har en initierad vän till ” Born this way”- sångerskan avslöjat i tidningen In Touch att stjärnorna mycket riktigt har en relation!

– Det är uppenbart att hon är kär i honom och han har känslor för henne också, säger källan.

” LJUGER OM DE INTE ÄR KÄRA”

Ryktena svalnade inte direkt efter deras minst sagt intima duett på Oscarsgala­n. Stjärnorna framförde låten ” Shallow” i mycket kärleksful­l anda, där de både log mot varandra och var mycket närgångna.

– Jag önskar att någon kunde titta på mig på samma sätt som Bradley tittar på Lady Gaga, skrev ett fan på Twitter samtidigt.

– Om du försöker säga mig att Bradley Cooper och Lady Gaga inte är kära så kommer jag att kalla dig för lögnare, skrev en annan.

FLICKVÄNNE­N RASAR

Men medan fansen jublar rasar istället Bradleys flickvän sedan tre år tillbaka, Irina Shayk, 33, som han också har dottern Lea, 1,5, med. Under galan satte sig modellen mellan Bradley och Gaga, en placering som misstänks ha varit väldigt strategisk. Skådisarna­s kemi har fått Irina att se rött.

– Hans nära relation till Gaga skapar rejäl irritation mellan honom och Irina. De har bråkat i månader och Irina har rasat över att han lovordar Gaga mer än henne. Hon är galet svartsjuk, säger en insider i tidningen Life & Style och fortsätter:

– Det är bara en tidsfråga innan han kommer lämna henne.

Men motspelarn­as relation är allt annat än ny. De började inspelning­arna av filmen redan 2016, och för Bradleys del var det tydligt att känslorna inte gick att stoppa när han ” blev kär” första gången han träffade sångerskan.

– Vi kommer båda från italiensk- amerikansk­a familjer. Vi kom varandra nära när vi pratade om våra liknande uppväxter... och jag blev kär i hennes ansikte och ögon, sa Bradley under en presskonfe­rens på Venedigs filmfestiv­al i augusti.

TILLBRINGA­DE NÄTTERNA IHOP

Under inspelning­arna av filmen tillbringa­de Bradley ofta nätterna hemma hos ” Poker face”- sångerskan för att jobba med musiken till filmen, som Veckans NU! tidigare har skrivit om. Enligt sajten Radar Online ville Bradley till och med att Gaga skulle bli gudmor till Lea, men det satte Irina stopp för.

Därefter det har blivit många fler hemliga träffar för det beryktade stjärnpare­t, och även en och annan smygkyss. På filmpremiä­ren i september syntes Bradley med rött läppstift utsmetat runt sin mun – i samma nyans som Gagas läppar!

Efter Oscarsgala­n har Irina också avföljt sångerskan på Instagram, och vi kan inte direkt klandra henne!

 ??  ?? Kemin var obestridli­g under Lady Gaga och Bradley Coopers skönsång, och nu avslöjar en av Gagas nära vänner att hon och motspelare­n har en hemlig relation!
Kemin var obestridli­g under Lady Gaga och Bradley Coopers skönsång, och nu avslöjar en av Gagas nära vänner att hon och motspelare­n har en hemlig relation!
 ??  ?? På filmfestiv­al i Venedig i höstas anlände stjärnorna hand i hand, och Bradley pratade redan då om att han blev kär i Gaga första gången de träffades.
På filmfestiv­al i Venedig i höstas anlände stjärnorna hand i hand, och Bradley pratade redan då om att han blev kär i Gaga första gången de träffades.
 ??  ?? Irina var allt annat än glad under pojkvännen­s intima framförand­e.
Irina var allt annat än glad under pojkvännen­s intima framförand­e.
 ??  ??
 ??  ?? Fans noterade att Irina strategisk­t satte sig mellan pojkvännen och popstjärna­n, och inte var det glada miner när hon inte visste att kameran såg.
Fans noterade att Irina strategisk­t satte sig mellan pojkvännen och popstjärna­n, och inte var det glada miner när hon inte visste att kameran såg.
 ??  ?? ” Jag önskar att någon kunde titta på mig på samma sätt som Bradley tittar på Lady Gaga” skrev ett fan på Twitter under Oscarsfram­förandet.
” Jag önskar att någon kunde titta på mig på samma sätt som Bradley tittar på Lady Gaga” skrev ett fan på Twitter under Oscarsfram­förandet.
 ??  ?? Bradley ville att Gaga skulle bli gudmor till hans och Irinas dotter Lea. Nu säger envisa rykten att han kommer lämna både flickvänne­n och dottern!
Bradley ville att Gaga skulle bli gudmor till hans och Irinas dotter Lea. Nu säger envisa rykten att han kommer lämna både flickvänne­n och dottern!
 ??  ?? Gaga har dumpat fästmannen Christian Carino.
Gaga har dumpat fästmannen Christian Carino.
 ??  ?? A love is born!
A love is born!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden