Veckans NU!

JAG ÄR SINGEL!”

Efter sju år ihop, varav fem under största hemlighets­makeri, verkar Katie Holmes och Jamie Foxx kärlekssag­a ha nått sitt slut. Och Jamie spiller ingen tid inte... Holmes: Jamie Foxx avslöjar uppbrottet från Katie

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Förhålland­et mellan Katie Holmes, 40, och Jamie Foxx, 51, ser ut att ha sjungit på sista versen. Enligt vittnen på en Oscarsfest skröt Jamie vilt och brett om att han är singel – medan han festade med andra kvinnor!

FLÖRTADE ÖPPET

Det var på Byron Allens Oscarsefte­rfest, där Jamie uppträdde, som skådisen avslöjade sitt civilstånd för alla unga kvinnor som brydde sig om att lyssna.

– Precis innan han började sjunga lät det som att han sa till kvinnorna omkring att han är singel, säger ett öronvittne till sajten Hollywood Life, och fortsätter:

– Han hade flera kvinnor med sig på scenen som han dansade med. Han och en tjej rörde vid varandra och höll hand på ett lekfullt sätt och flörtade med varandra när John Legend uppträdde.

MYSTE PÅ LYXBÅT

Singelutta­landet kommer bara veckor efter att han och Katie syntes mysa ihop på en yacht utanför Miamis kust. Stjärnorna gled runt över vågorna på varsin vattenskot­er, och syntes också kyssas passionera­t ombord på lyxbåten. Det är en av få gånger de har lyckats fastna på bild tillsamman­s. De första fem åren av sitt förhålland­e gjorde de allt för att hålla kärleken under radarn, enligt uppgift för att inte uppröra Katies exman Tom Cruise, som hon också har dottern Suri, 12, med. Men de senaste två åren har de setts allt oftare tillsamman­s, och ryktas till och med planera bröllop. Båtsemeste­rn misstänkte­s till och med ett tag ha varit en smekmånad, men de kärleksful­la bilderna till trots verkar inte stjärnorna ha kunnat rädda kärleken från en dödskrasch.

” De kysstes passionera­t!”

 ??  ?? Skådisen njöt av kvinnornas uppmärksam­het på Oscarsgala­ns efterfest, och han såg till att ingen missade att han var fri.
Skådisen njöt av kvinnornas uppmärksam­het på Oscarsgala­ns efterfest, och han såg till att ingen missade att han var fri.
 ??  ?? Först försvann pappa Tom, nu försvinner styvpappa Jamie. Stackars Suri!
Först försvann pappa Tom, nu försvinner styvpappa Jamie. Stackars Suri!
 ??  ?? Innan jul hånglade stjärnorna friskt på en båt. Men det var då det.
Innan jul hånglade stjärnorna friskt på en båt. Men det var då det.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden