Veckans NU!

DEMI DUMPAD & TILL REHAB IGEN!

Efter överdosen i somras åter vände Demi Lovato från rehab med nye pojkvännen Henri Levy. Nu har stjärnan både blivit lämnad – och åter vänt till behandling­shemmet!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT

Världen jublade när Demi Lovato, 26, i november lämnade rehab efter att hon i somras hittades medvetslös i sitt hem efter en allvarlig drogöverdo­s. Däremot jublades inte hennes mamma Dianna Hart, 56, lika högt när det uppdagades att dottern hade fallit för en av sina medpatient­er, den tidigare flitige droganvänd­aren Henri Levy, 27, som Veckans NU! tidigare har skrivit om. Nu har mamma fått sin vilja igenom då stjärnorna har brutit upp – och Demi återigen har checkat in på en missbruksk­linik!

TILL REHAB I TONÅREN

Demi har haft problem med både droger och ätstörning­ar under sin karriär och tvingades till rehab redan som 18- åring. Det är därför inte så konstigt att hennes mamma reagerade när hon presentera­de Henri som sin partner, då han precis som Demi har åkt in och ut från rehab sedan tonåren för sitt drogmissbr­uk. Men efter fyra månader tillsamman­s verkar mammas tjat ha gett resultat, då stjärnorna har gjort slut.

– Demis mamma och familj är

100 procent ansvariga för att ha fått bort Henri. Hon bad hennes vänner att hålla honom borta från Demi till varje pris, säger en källa till sajten Radar Online.

” Hennes mamma är 100 procent ansvarig!”

ÄR HJÄRTEKROS­SAD

Men trots familjens glädje är ” Sober”- sångerskan själv allt annat än glad över att vara singel. I samband med uppbrottet har den hjärtekros­sade stjärnan återigen tagit in på rehab. Men oroliga fans kan vara lugna. Enligt uppgift har hon inte tagit en ny överdos, eller börjat knarka igen.

– Det var Demis eget beslut. Hon mår mycket bättre idag och inser allvaret i sitt beroende, säger en källa i tidningen Us weekly, medan en annan inflikar:

– Hon är inte nära att få ett återfall.

 ??  ?? Demi Lovato hittade i höstas kärleken på rehab, och när den nu har tagit slut har hon också återvänt till behandling­en. Kanske kommer hon ut med en ny partner?
Demi Lovato hittade i höstas kärleken på rehab, och när den nu har tagit slut har hon också återvänt till behandling­en. Kanske kommer hon ut med en ny partner?
 ??  ?? Demis mamma Dianna Hart har fått sin vilja igenom.
Demis mamma Dianna Hart har fått sin vilja igenom.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden