Veckans NU!

Dickpick, rebound eller äkta kärlek?

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@aller.com

Att krypa upp i soffan, tända ett ljus och se sin favoritser­ie är väl ändå något av det mysigaste en kan göra så här års. Och visst är det trevligt att dela mysstunden med någon? Det tycker flera av storhetern­a i Hollywood för höstflörta­ndet är i full gång. Men det finns ju olika nivåer av flörtande.

Vår svenske stolthet Joel Kinnaman råkade nyligen bjuda lite väl mycket på sig själv när han oavsiktlig­t gav hela sitt Instagram-flöde en riktig snoppchock. Flickvänne­n Kelly Gale gjorde honom uppmärksam­mad på missödet innan alltför många människor hann se. Med det menar vi inte fler än de 25 000 som redan sett Joels omedvetna dickpick...

För några veckor sedan stod det klart att Kylie Jenner och Travis Scott brutit upp, efter två och ett halvt år. Men att leva singellive­ts glada dagar verkar inte vara Kylies grej, för redan nu har hon fallit för en annan superstjär­na: Drake! Stjärnorna myste på sångarens 33-årsfest i oktober och har fortsatt att träffas sedan dess. Om Drake bara är ett rebound för Kylie eller om förhålland­et håller i sig återstår att se, men vi hoppas på det sistnämnda!

Någon som däremot verkar ha hittat kärleken med stort K är Demi Lovato. Efter drogöverdo­sen förra året väljer stjärnan nu att visa upp sin nye hunk och bli ”Instagram official”. Vem den lycklige är kan ni läsa på sida 61.

All kärlek till er, fantastisk­a läsare!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden