Veckans NU!

SKARSGÅRD & KIDMANS HETA ÅTERFÖRENI­NG!

Nicole Kidman har länge ryktats ha en affär med sin ”Big little lies”-motspelare Nicole Kidman. Nu väcks romansen till liv igen till Keith Urbans ilska.

- AV: ELEONOR BJÖRCH LOWE FOTO: TT

Har du sett succéserie­n ”Big little lies” vet du att kemin mellan Nicole Kidman, 52, och Alexander Skarsgård, 43, inte går att förneka. Sexscenern­a är många och grova och Alexander berättade nyligen i tidningen Esquire om hur viktig tilliten är mellan skådisar när man jobbar med någonting mörkt och våldsamt.

– Vi såg till att prata ut och kramas efter sådana tagningar. Nicole är en fantastisk partner eftersom hon är så generös och öppen. Jag älskar Nicole och hon var en dröm att arbeta med, säger han.

BLEV FÖRÖDMJUKA­D

Skådisarna har tokhyllats för sina insatser i serien och vunnit massor av priser. När svensken skulle ta emot pris på Emmy-galan 2017 kunde Nicole inte hejda sig utan gav sin tv-make en blöt kyss framför miljontals tittare. I publiken satt hennes riktige make, Keith Urban, 52, som uppges ha blivit rasande.

– Keith låtsades som att kyssen inte störde honom, men inombords blev han vansinnig.

Han blev förödmjuka­d och det faktum att hon gjorde det framför miljontals tittare var långt över gränsen, sa en källa till tidningen NW då.

Det här var tyvärr inte första gången som Keith behövt oroa sig för frugan och den svenske hunken. Nicole har öppet hyllat Alex och pressade HBO för att låta honom spela hennes man i serien.

– Jag ville ha honom, sa hon då.

MAKEN FÖRBJUDER SEXSCENER

Makarna lyckades trots alla otrohetsry­kten lappa ihop äktenskape­t och att svensken skrevs ut ur säsong två av ”Big little lies” hjälpte säkert situatione­n mycket. Keiths lycka blev dock kortvarig – stjärnorna återförena­s nämligen snart igen! Nicole och Alexander drar till Island efter årsskiftet för att spela huvudrolle­rna i storslagna vikingasag­an ”The Northman” och enligt NW:S källa är countrystj­ärnan knäckt över att släppa iväg frugan med sitt hatobjekt nummer ett.

– Stackars Keith vet inte vad han ska ta sig till. Alla minns hur sviken han blev av Emmykyssen och att det var riktigt nära skilsmässa då, säger uppgiftslä­mnaren.

För att rädda äktenskape­t ska Keith ha ställt ett ultimatum: Inga sexscener i filmen!

Hans försök gick dock inte hem alls hos Nicole som enligt tidningen sa åt countrysån­garen att växa upp och sluta vara så osäker.

”Jag älskar henne!”

”Inombords var Keith vansinnig!”

 ??  ?? Den omtalade kyssen på Emmy-galan var nära att kosta Nicole ett äktenskap.
Att maken Keith Urban sitter bredvid bekommer inte Nicole Kidman, som oblygt håller handen på Alexander Skarsgårds ben.
Den omtalade kyssen på Emmy-galan var nära att kosta Nicole ett äktenskap. Att maken Keith Urban sitter bredvid bekommer inte Nicole Kidman, som oblygt håller handen på Alexander Skarsgårds ben.
 ??  ??
 ??  ?? Makarnas kemi i ”Big little lies” går inte att ta miste på.
Makarnas kemi i ”Big little lies” går inte att ta miste på.
 ??  ??
 ??  ?? Stjärnorna visar gärna kärlek för varandra öppet.
Stjärnorna visar gärna kärlek för varandra öppet.
 ??  ?? Nicole och Alex umgås flitigt även utanför jobbet, mot Keiths vilja.
Nicole och Alex umgås flitigt även utanför jobbet, mot Keiths vilja.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden