Veckans NU!

ANGELINA STOPPAS – AV BRAD PITT!

Angelina Jolie har länge varit mån om att hennes barn ska få utforska världen. Nu avslöjar hon att hon gärna skulle vilja flytta utomlands med dem, men att exmaken Brad Pitt sätter stopp för planerna.

- AV: AGNETHE ALM, ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Tre år har gått sedan Hollywood-stjärnorna Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, separerade. De hade då varit ett par i tolv år, varav två år som gifta, och under tiden tillsamman­s hann de bilda en stor familj.

Skilsmässa­n blev långt ifrån konfliktfr­i – och en av de största oenigheter­na som makarna har haft har handlat om vårdnaden över deras sex barn; Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, samt tvillingar­na Knox och Vivienne, 11.

VÄGRAR DELA PÅ VÅRDNADEN

Numera är äldste sonen Maddox inte en del av vårdnadstv­isten då han blivit myndig och nu har flyttat till Sydkorea för att studera. De andra barnen har däremot bott nästintill enbart hos Angelina sedan skilsmässa­n, och än idag är hon inte villig att låta Brad få delad vårdnad om barnen.

I en ny intervju i tidskrifte­n Harpers Bazaar avslöjar Angelina att hon gärna vill lämna hemmet i USA och bosätta sig utomlands i framtiden. Just nu är det dock omöjligt, förklarar hon, på grund av Brad!

– Jag skulle älska att bo utomlands och kommer göra det så fort mina barn fyllt 18. Just nu måste jag ha min bas där deras pappa väljer att bo, säger Angelina i Hapers Bazaar.

MÅLAS UPP SOM BOVEN

Angie har tidigare uttryckt sig om att hon vill att barnen ska utforska världen, och det är något hon tar upp även nu.

– Jag vill att mina barn ska växa upp i världen. Inte bara lära sig om den, utan leva i den och ha vänner runtom i världen. Nästa år kommer vi tillbringa tid i Afrika.

Uttalandet om att det är Brad som håller Angie ifrån att uppfylla sina drömmar har inte tagits emot med öppna armar av exmaken.

– Brad är besviken, han tycker det är en hjärtlös kommentar som försöker måla upp honom som boven i dramat, speciellt när han har varit så flexibel och förstående gällande hennes resor med ungarna, säger en källa till sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Han kommer inte svara, han känner inte att det är bra för barnen att prata om vårdnadstv­isten.

”Det är inte bra för barnen!”

 ??  ?? Från att ha varit ett stekhett kändispar har Brangelina nu varit separerade i tre år.
Från att ha varit ett stekhett kändispar har Brangelina nu varit separerade i tre år.
 ??  ?? Angelina vill ta barnen och lämna Staterna!
Angelina vill ta barnen och lämna Staterna!
 ??  ??
 ??  ?? Angelina Jolie gör vad hon kan för att vinna vårdnaden om barnen, men en sak hon inte gör är att fly landet med barnaskara­n.
Angelina Jolie gör vad hon kan för att vinna vårdnaden om barnen, men en sak hon inte gör är att fly landet med barnaskara­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden