Veckans NU!

THEROUX & SELENAS NYA HETA FLÖRT!

De kan inte släppa varandra! Efter år av rykten fortsätter Justin Theroux och Selena Gomez att kopplas ihop som kärlekspar.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT, INSTAGRAM

Det är inte första gången som Selena Gomez, 27, och 48-åriga Justin Therouxs vänskap har väckt frågetecke­n. Redan förra våren, bara månader efter Justins skilsmässa från Jennifer Aniston, 50, ryktades stjärnorna ha någonting på gång.

– Deras relation har vuxit till något mer än bara vänskap. De håller på att falla för varandra, de pratar på Facetime hela tiden och har intima samtal om livet och var de vill komma med sina karriärer. De är väldigt öppna och ärliga med varandra, sa en källa i tidningen Life & Style då.

Därefter har de fortsatt att korsa varandras vägar, och nu väcker de uppståndel­se igen.

BETALADE FÖR ALLT

Justin, som är en sann djurvän, uppmanade nyligen sina Instagramf­öljare att adoptera jyckar från ett hundstall i Los Angeles. I ett långt inlägg skriver han om fyra hundar som nu finns redo för adoption. Justin hade själv täckt alla kostnader. I slutet av inlägget har han också taggat två personer: exfrun Jennifer och, just det, Selena!

– Förlåt Selena, men du vet hur det är. Jennifer: Yep, nu när du är här kommer du också få en del sådant här, skriver han, följt av en smiley.

”JELENA LEVER”

”Maniac”-skådisen hyllas enormt i kommentars­fältet för sin goda gärning, men bland kommentare­rna hittas också förvirrade följare som återigen misstänker att det är något romantiskt på gång.

– Vänta, varför har du tagit Selena Gomez? undrar en följare.

– Selena dejtar tydligen Justin Theroux, jag antar att Jelena lever vidare då, skriver ett annat fan på Twitter, och hänvisar till fansens parnamn på sångerskan och expojkvänn­en Justin Bieber, 25.

Om det blev någon vovve för Jennifer eller Selena förtäljer inte historien.

”De har intima samtal om livet!”

 ??  ?? Justin Theroux gör inte direkt något för att tysta romansrykt­et med Selena Gomez.
Selena har länge varit god vän med både Justin och hans exfru Jennifer Aniston.
Justin Theroux gör inte direkt något för att tysta romansrykt­et med Selena Gomez. Selena har länge varit god vän med både Justin och hans exfru Jennifer Aniston.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden