Veckans NU!

VEM KAN RÄDDA MATTHEW PERRY?

Efter åren av missbruk har Matthew Perry hittat flaskan igen, och nu har han supit till ordentligt på en dejt.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Matthew Perry, 50, gör inget för att stilla sina vänners oro. Skådisens alkoholvan­or har skapat problem tidigare och trots att han både har varit på rehab och gått i terapi för att bli kvitt sina demoner fortsätter han att gå till flaskan.

– Knappt någon känner igen honom, han är ett totalt vrak jämfört med hur folk minns honom, säger en källa i tidningen National Enquirer.

Nya bilder på ”Vänner”-stjärnan lugnar inte direkt kritikerna.

”LEVER I FÖRNEKELSE”

Matthew sågs häromvecka­n på dejt med en okänd ung kvinna, och av bilder att döma hade det blivit både ett och två glas för mycket för honom. Hans hår var rufsigt och han hade svårt att hålla ögonen öppna.

Matthew har tidigare pratat öppet om sitt tidigare alkoholmis­sbruk, men han vägrar enligt uppgift erkänna att han har fallit tillbaka i gamla ovanor igen.

– Matthew har varit väldigt diskret med det faktum att han har fått ett återfall. Han lever i förnekelse, säger en källa i tidningen Intouch.

När svenske Hollywoods­tjärnan Joel Kinnaman, 39, arbetade med en inspelning i Atlanta, USA, valde han att tillbringa sin lediga dag ensam i soffan framför en Hammarbyma­tch – men råkade samtidigt ladda upp en nakenvideo på sig själv på nätet.

– Jag kände mig lite ensam för alla mina vänner var på andra sidan Atlanten. Så att för att känna lite gemenskap med alla där hemma så filmade jag matchen medan jag tittade på den och laddade upp den på Instagram, säger han i Jimmy Fallons talkshow.

SÅGS AV 25 000

Mitt i matchen ringde flickvänne­n Kelly Gale, 24.

– Just då var det ett väldigt intensivt läge i matchen. Så jag lät just det här samtalet gå till röstbrevlå­dan.

Sedan ringde hon både en andra och en tredje gång, säger han och fortsätter:

– Det fick mig att reagera. Så jag svarade och sa: ”Hej älskling, jag kollar på matchen”. Varpå hon svarade: ”Jag vet, vi kan alla se att du är riktigt exalterad för du visar hela världen att du tittar på fotboll naken”, skrattar Joel.

Skådisen hade valt att kolla på matchen helt näck, vilket reflektion­erna från tv-skärmen tydligt kunde avslöja.

Flickvänne­n försökte lugna honom med att förklara att det ändå ”bara” var 25 000 personer som hunnit se klippet innan han raderade sin nakenvideo...

”Vi kan se att du är naken”

 ??  ?? Hur mår du Matthew Perry? Skådisen såg ovårdad ut efter en middag med en okänd kvinna.
Skådisen krossade nyligen Internet tack vare Jennifer Anistons Instagram-entré med hela gamla ”Vänner”-gänget.
Hur mår du Matthew Perry? Skådisen såg ovårdad ut efter en middag med en okänd kvinna. Skådisen krossade nyligen Internet tack vare Jennifer Anistons Instagram-entré med hela gamla ”Vänner”-gänget.
 ??  ?? Skådisen hade svårt att hålla ögonen öppna när dejten tittade bort för att hälsa på en bekant.
Skådisen hade svårt att hålla ögonen öppna när dejten tittade bort för att hälsa på en bekant.
 ??  ?? Stjärnan har visat upp sig på nätet förut, men då medvetet.
Det var svenska modellflic­kvännen Kelly Gale som uppmärksam­made Joel om fadäsen.
Stjärnan har visat upp sig på nätet förut, men då medvetet. Det var svenska modellflic­kvännen Kelly Gale som uppmärksam­made Joel om fadäsen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden