Veckans NU!

KEANU FALLER FÖR KONSTNÄREN!

Romanser sker inte bara i böckernas värld! Boksamarbe­tet ledde till heta känslor för Keanu Reeves och illustratö­ren Alexandra Grant.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Keanu Reeves, 55, har inte dejtat någon offentligt på över ett decennium, så när det väl händer så vill han visa upp sin kärlek för hela världen att se. På LACMA Art + Film-galan i början av november dök ”John Wick”-stjärnan upp hand i hand med konstnären Alexandra Grant, 46.

– Det är tydligt att de är kära i varandra, de gav varandra blickar och släppte aldrig varandras händer på röda mattan, skriver tidningen Mirror.

DUBBELDEJT MED STJÄRNAN

Turturduvo­rna jobbade ihop första gången 2011 när Alexandra illustrera­de Keanus bok ”Ode to happiness”. 2016 återupprep­ade de samarbetet med boken ”Shadows”, och startade senare förlaget X Arists' books ihop. Nu har den arbetsrela­terade relationen övergått i kärlek.

Ingen av stjärnorna har i skrivande stund kommentera­t relationen, men de har setts ihop ofta på senare tid. I slutet av oktober sågs de på en sushi-dejt i Los Angeles, där även Keanues vän Will Ferrell, 52, och hans svenska fru Viveca Paulin Ferrell, 50, gjorde dem sällskap.

– De log och hade det trevligt och efter att de hade tagit en bild ihop kom Will Ferrell och hans fru över för att säga hej. Det är oklart om de redan kände Alexandra eller om Keanu presentera­de dem för varandra men de pratade länge, säger ett ögonvittne till sajten E! Online.

Keanu har tidigare haft det mörkt på familjefro­nten. 1999 födde hans flickvän Jennifer Syme en dödfödd dotter, och året därpå dog även Jennifer i en bilkrasch.

”Det är tydligt att de är kära!”

 ??  ?? ”De gav varandra blickar och släppte aldrig varandras händer”. Det var tydlig kärlek mellan Keanu Reeves och Alexandra Grant på röda mattan.
”De gav varandra blickar och släppte aldrig varandras händer”. Det var tydlig kärlek mellan Keanu Reeves och Alexandra Grant på röda mattan.
 ??  ?? Paret sågs nyligen ihop med Will Ferrell och frun Viveca Paulin Ferrell på populära sushiställ­et Nobu i Los Angeles.
Paret sågs nyligen ihop med Will Ferrell och frun Viveca Paulin Ferrell på populära sushiställ­et Nobu i Los Angeles.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden