Veckans NU!

DEMI LOVATO HAR HITTAT KÄRLEKEN!

Det har varit en tuff tid för Demi Lovato som förra sommaren lades in på rehab efter en allvarlig drogöverdo­s. Men nu ler lyckan åter mot sångerskan.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT, INSTAGRAM

Det var i juli förra året som forna Disney-stjärnan Demi Lovato, 27, medvetslös fördes i ilfart till sjukhus efter en allvarlig drogöverdo­s. Kort innan det hade hon sjungit ut om sitt återfall i låten ”Sober”, efter sex år som nykter. Stjärnan vaknade senare under dagen. – Demi är vaken med sin familj omkring sig. Hennes hälsa och återhämtni­ng är det viktigaste nu, sa Demis talesperso­n i tidningen People efteråt.

När sångerskan återhämtat sig tillbringa­de hon lång tid på rehab, där hon också föll för designern Henri Levy. Förhålland­et tog slut efter några månader, men nu har stjärnan hittat kärleken på nytt!

VISAR UPP POJKVÄNNEN

Den 13 november visade Demi upp sitt nya kärleksint­resse på Instagram. Den lycklige är modellen Austin Wilson, 25, och på Demis romantiska bild står han i bar överkropp och ger sin flickvän en puss på kinden. – Mitt hjärta, skriver sångerskan till bilden. Austin har också han visat upp flickvänne­n offentligt, med en bild där han håller om Demi.

– Min kärlek, skriver han.

JOBBAR MED EUROVISION

Det är inte bara kärleksliv­et som går som på räls. Efter den tuffa tiden är stjärnan tillbaka på banan och jobbar både med ny musik och har flera skådisproj­ekt på gång. Bland annat kommer hon gästspela i ett avsnitt av serien ”Will and Grace” och har en viktig roll i Will Ferrells kommande film om Eurovision song contest, ”Eurovision”.

– Demi och Austin har varit vänner en tid

”Demi mår väldigt bra!”

och började dejta för ett tag sedan. De gillar att umgås och lära känna varandra bättre. Demi mår väldigt bra just nu och jobbar hårt både i studion och med att filma ”Will and Grace”, säger en källa till People.

Demi var tidigare tillsamman­s med skådisen Wilmer Valderrama, 39, men de gick skilda vägar 2016, efter sex år ihop.

 ??  ?? Det har varit en tuff period för Demi Lovato. Men nu är sångerskan tillbaka på fötter, och lycklig ihop med modellen Austin Wilson. – Mitt hjärta, skriver hon på Instagram.
Både Demi och Austin har delat gulliga bilder ihop.
Det har varit en tuff period för Demi Lovato. Men nu är sångerskan tillbaka på fötter, och lycklig ihop med modellen Austin Wilson. – Mitt hjärta, skriver hon på Instagram. Både Demi och Austin har delat gulliga bilder ihop.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden