Veckans NU!

”VICTORIA TOG DEM PÅ BAR GÄRNING!”

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT, INSTAGRAM

Äktenskaps­krisen fortsätter för Beckhams och Davids flörtande med andra kvinnor har fått Victoria att se rött.

Makarna Victoria, 45, och David Beckham, 44, är ett av kändisvärl­dens absolut mäktigaste par och i somras firade de till och med sin 20:e bröllopsda­g. Men det är allt annat än lugnt i relationen. Under det senaste året har makarna tillbringa­t allt mer tid isär då Victoria jobbar i London och David hänger mycket i USA där han startar upp ett eget fotbollsla­g. Men det är inte det enda han gör. David har också hunnit tillbringa en hel del tid med andra kvinnor, något som varken kändisvärl­den – eller Victoria – har undgått.

”VÄLDIGT OPASSANDE”

I början av november skapade Becks stor uppståndel­se när en bild på honom och ”Vänner”-stjärnan Courteney Cox, 55, blev viral. Courteney delade med sig av en serie Instagramb­ilder från Hollywood-inspelning­en av serien ”Modern family”, där hon och David gästspelad­e. Fotona är tagna i ett bubbelbad, och inte nog med att stjärnorna är halvnakna så ses även Court intimt hålla sin hand långt upp på Davids lår!

”Han var väldigt närgången!”

– Vänta... VAD HÄNDER?! kommentera­r hennes ”Vänner”- kollega Jennifer Aniston, 50, bilden.

– Vaaaa??? skriver skådisen Julianne Moore, 59, chockat.

De är långt ifrån ensamma om att reagera för bilden har även nått en viss modedesign­er i London – och det ska ha lett till ett stort äktenskaps­bråk. Källor hävdar att Victoria tog sin make på bar gärning när han tittade på bilden med Courteney, och hon skällde ut honom efter noter.

– Victoria blev galen. Hon sa att det var väldigt opassande. Hon är trött på Davids konstanta flörtande. Det var nästan så att bråket kunde ha varit droppen för henne, säger en källa nära makarna i tidningen NW.

KALLAS RESPEKTLÖS

Att även Courteney är upptagen med Snow Patrol-sångaren Johnny Mcdaid, 43, lugnade inte Posh, och enligt källor på inspelning­en fanns det anledning till oro.

– Han blev väldigt närgången med Court, och det var uppenbart att han tyckte hon var skitsnygg. Det är förståelig­t att Victoria blev rasande. Det är respektlös­t, säger en källa från inspelning­en.

Bråket har lett till ett vägskäl för Beckhams och Victoria sägs nu överväga att återigen lämna England och bosätta sig i Staterna för att kunna hålla ett extra öga på maken.

– Victoria orkar inte med mer äktenskaps­problem. Hon vet att de behöver anstränga sig för att hålla lågan levande men hon är rädd att de inte överlever ett långdistan­sförhållan­de. Det blir tufft men hon ser ingen annan utväg, säger källan.

”Victoria blev galen!”

 ??  ?? David Beckham och Courteney Cox fick nyligen internet att koka efter en tv-inspelning, men det var inte det enda som kokade...
David Beckham och Courteney Cox fick nyligen internet att koka efter en tv-inspelning, men det var inte det enda som kokade...
 ??  ?? ...även Victoria uppges ha fått det hett om öronen efteråt.
...även Victoria uppges ha fått det hett om öronen efteråt.
 ??  ?? Den avklädda bilden på David och Courteney må se oskyldig ut men den skapade rabalder.
Den avklädda bilden på David och Courteney må se oskyldig ut men den skapade rabalder.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden