Veckans NU!

”TILLBRINGA­R ROMANTISK TID IHOP!”

Det hettade till mellan Kylie Jenner och Drake på den sistnämnde­s födelsedag­sfest – och känslorna består!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

”De trivs i varandras sällskap”

Islutet av oktober firade artisten Drake sin 33-årsdag med en storslagen fest där alla de hetaste namnen i Hollywood var på plats. En av gästerna var nyblivna singeln Kylie Jenner, 22, och enligt flera ögonvittne­n hettade det till mellan stjärnorna i vimlet, som Veckans NU! tidigare har skrivit om.

– Hon tillbringa­de den mesta tiden nära Drake och hans vänner. Kylie rappade med till låtarna och dansade med sina vänner medan hon var nära Drake. De dansade inte med varandra men de verkade ha kemi, sa ett ögonvittne i tidningen Us Weekly.

REDAN OMTYCKT AV FAMILJEN

En annan gäst avslöjade efter festen i samma tidning att de båda superstjär­norna också såg ut att ha mycket att prata om.

– De tillbringa­de mycket tid med att prata med varandra. De såg ut att trivas i varandras sällskap. De skojade runt och Kylie skrattade. De verkade definitivt vara attraktion, säger källan.

Men umgänget slutade inte där. Enligt nya uppgifter har Drake och Kylie fortsatt att träffas efter firandet, och det börjar verka kärlek, banne mig!

– Han och Kylie har tillbringa­t mycket romantisk tid ihop på sista tiden. De har varit vänner länge och Drake är väldigt nära hennes familj, säger en insider i tidningen People.

BARN MED PORRSTJÄRN­A

Det påstådda paret har mer gemensamt än att de är två av världens just nu största namn. De är båda ensamståen­de föräldrar. Kylie har som bekant dottern Stormi, 1, med rapparen Travis Scott, 28, som hon bröt upp ifrån så sent som i september. Drakes son Adonis, 2, bor så långt bort som i Frankrike med sin mamma Sophie Brussaux, en före detta porrstjärn­a som Drake hade en het natt med 2017. Trots att sonen inte var planerad och bor tvärs över Atlanten tillbringa­r ”Gods plan”-sångaren så mycket tid han kan med sitt barn.

Oavsett hur det går med romansen skulle Kylie, Drake och barnen utgöra en väldigt gullig familj!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? I september bröt Kylie och Travis Scott upp, efter 2,5 år ihop.
I september bröt Kylie och Travis Scott upp, efter 2,5 år ihop.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden