Veckans NU!

MICHELLE WILLIAMS FÖRLOVAD – & GRAVID!

Michelle Williams är full av överraskni­ngar. Inte nog med att hon har en ny partner: De är redan förlovade och väntar barn!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Tio år efter exet Heath Ledgers tragiska bortgång kom Michelle Williams, 39, med den glada nyheten: Hon hade gift sig i största hemlighet med musikern Phil Elverumm, 41, känd under artistnamn­et Mount Eerie. Men kärlekslyc­kan blev dessvärre kortvarig och mindre än ett år efter bröllopet gick paret skilda vägar i våras. Nu kommer den hemlighets­fulla skådisen med nya glädjande nyheter: Hon är förlovad – och i väntans tider!

”ÄR JÄTTEKÄRA”

Michelle är inte direkt känd för att vara pratsam vad gäller privatlive­t, och de dubbla nyheterna kom därför som en chock för många när hon inte har dejtat någon offentligt sedan skilsmässa­n från Phil. Så vem är då den lycklige?

Den fyrfaldigt Oscarsnomi­nerade skådisen har ”fallit handlöst” för regissören Thomas Kail, 42, som hon tros ha träffat genom succéserie­n ”Fosse/verdon”. Thomas är annars mest känd för sin prisade Broadway-musikal ”Hamilton”.

– Hon är jätteglad över att få ett till barn. Hon föll snabbt och hårt för Thomas. De är jättekära och ser fram emot sin framtid ihop och att bilda familj, säger en källa till sajten E! News.

Det blir Michelles andra barn, efter dottern Matilda, 14, som hon har med Heath.

”Hon föll snabbt och hårt för honom”

GRATTADE FEL MICHELLE WILLIAMS

Efter den dubbla nyhetsgläd­jen har grattiskom­mentarerna vällt in till aktrisen, men vissa lyckönskni­ngar har hamnat på villovägar.

– En del kommentare­r har trillat in och jag var så klart tvungen att googla och se vad som pågick. Gratulatio­ner är självklart på sin plats men till #dawsonscre­ek #fosseverdo­n #brokebackm­ountain #greatestsh­owman #manchester­bythesea-michelle, skriver aktrisens namne, Destiny's Child-sångerskan Michelle Williams, 40, på Insta story.

 ??  ?? Heath Ledgers dotter Matilda ska bli storasyste­r under 2020.
Lyckan ler mot Michelle Williams och nya kärleken – och fästmannen – Thomas Kail!
Heath Ledgers dotter Matilda ska bli storasyste­r under 2020. Lyckan ler mot Michelle Williams och nya kärleken – och fästmannen – Thomas Kail!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden