Veckans NU!

Sommarflör­tar & sexskandal­er

- ERIKA SVENSSON Titelansva­rig veckansnu@aller.com

Sommarflör­tandet är traditions­enligt i full fart i Drömfabrik­en just nu och flera nya kändispar har kunnat spottas på sistone. Bland annat ryktas Jodie Comer från min personliga favoritser­ie ”Killing Eve” ha ihop det med One Direction-idolen Niall Horan, och ”Mamma Mia”stjärnan Lily James har kunnat ses smita in på ett lyxhotell i centrala London i sällskap av ”Captain America”-hunken Chris Evans! Jo jo, lite glada relationsn­yheter bjuder allt Hollywood på!

Annars har nyhetsflöd­es i kändisvärl­den den senaste tiden främst handlat om en ny våg av anklagelse­r om sexuella övergrepp. Billie Eilish har exempelvis valt att avfölja alla som har anklagats för att ha förgripit sig på något av hennes fans och där har bland andra skådisen Ansel Elgort och popidolen Justin Bieber pekats ut. ”Sorry”-sångaren sägs ha förgripit sig på en ung kvinna under sin turné 2014. Men Bieber tar till det tunga artillerie­t för att slå tillbaka, och har nu stämt två påstådda offer på mångmiljon­belopp!

Häromvecka­n arresterad­es den avlidne miljardäre­n Jeffrey Epsteins högra hand Gislaine Maxwell, och för den som vill ha riktigt obehaglig sommarläsn­ing kryddat med smaskiga kändisskan­daler är vår långläsnin­g om Epstein och hans pedofilnät­verk ett måste. Hela den nattsvarta historien om läraren som kom att förse högt uppsatta män som Donald Trump, Woody Allen, prins Andrew och många, många fler med unga sexslavar, hittar du på sida 56.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden