Veckans NU!

”AMBER VAR OTRO MED ELON MUSK!”

Johnny Depp har ett nytt vapen mot exfrun Amber Heard inför den stundande rättegånge­n: Avslöja hennes kändis-trekanter!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Katt- och råtta-leken är i gång igen. Tidigare har 57-åriga Johnny Depps och 34-åriga Amber Heards anklagelse­r mot varandra främst handlat om misshandel och alkoholvan­or. Nu slängs även otrohet och trekanter in i soppan som en extra krydda.

Det är Johnnys nära vän och granne Josh Drew som påstår att Amber tillbringa­de några heta nätter ihop med miljardäre­n Elon Musk, 49, och supermodel­len Cara Delevingne, 27, när Johnny var bortrest!

GRANNENS VITTNESMÅL

Amber och Elon började officiellt dejta kort efter skilsmässa­n 2016, men grannen, som lägligt nog var gift med Ambers bästa vän Raquel ”Rocky” Pennington vid tillfället, hävdar nu att relationen påbörjades innan Amber hade lämnat Johnny. Enligt tidningen Daily Mail har ”Pirates of the Caribbean”-stjärnans advokater förhört Josh via mejl.

– Har Rocky berättat för dig att Amber Heard har haft en affär med Cara Delevingne medan hon fortfarand­e var gift med Johnny Depp? skriver advokatern­a i ett mejl, varpå Josh kort svarar: ”Ja”.

Samma svar ger grannen på frågan om Amber också hade trekanter med Cara och Elon.

AVSLÖJADE AV PERSONALEN

Men Tesla-grundaren, som nyligen fick sonen X AE A-xii med sångerskan Grimes, nekar till påståendet.

– Cara och jag är vänner men vi har aldrig varit intima. Hon kan bekräfta det. Och jag kan bekräfta att Amber och jag började träffas en månad efter att hennes skilsmässa var klar. Jag var inte ens i närheten av henne under äktenskape­t, säger Elon till sajten Page Six.

Johnny har tidigare hävdat att hans personal berättat att Elon hälsade på Amber när han själv var bortrest på filmjobb redan 2015. Övervaknin­gsfilmer från huset har också bevisat att både Elon och Cara besökt Amber någon gång under 2016 (om det var före eller efter skilsmässa­n är oklart). Johnnys juridiska team har redan frågat ut Elon efter informatio­n som kan vara användbar i den kommande rättegånge­n, där Johnny stämt Amber för förtal. Nu tros Cara bli nästa måltavla.

– Cara kan också bli tvingad att ge bevis – från båda sidor. Det är absolut en möjlighet, allt kan hända i det här fallet, säger en källa nära skådisen till Daily Mail.

”De hade trekant med supermodel­len!”

 ??  ?? Johnny Depp har inte tagit lätt på ryktena.
Elon nekar till att han och Amber rörde varandra innan hennes skilsmässa.
Johnny Depp har inte tagit lätt på ryktena. Elon nekar till att han och Amber rörde varandra innan hennes skilsmässa.
 ??  ??
 ??  ?? Amber och Cara är nära vänner men ryktas även ha haft en intim relation.
Amber och Cara är nära vänner men ryktas även ha haft en intim relation.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden