Veckans NU!

KIMS ORO O FÖR KANYES PSYKE

Kanye West ställer upp i presidentv­alet. Det är ett av flera nya uttalanden från rapparen som sätter skräck hos hans fru Kim Kardashian...

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Kanye West, 43, är överallt just nu. Han är högaktuell med ny musik och har också meddelat att han ställer upp i höstens presidentv­al i USA. Hans många kontrovers­iella uttalanden på sistone går inte hem hos hans familj, som är oroliga för hans mentala hälsa och psykos-liknande tillstånd.

– Han får både maniska och depressiva perioder i och med sin bipolära sjukdom. Just nu är han inne i en dålig period, säger en källa nära familjen i tidningen People.

”Dödade nästan min dotter!”

ABORT-MOTSTÅNDAR­E

Kanye gjorde i juli en uppmärksam­mad intervju i Forbes magazine där han bland annat sa sig vara emot vaccinerin­g av barn och abort av ”bibliska skäl”. Under sitt första kampanjmöt­e berättade han att han ville att frun Kim Kardashian, 39, skulle göra abort när hon väntade första dottern North, 7, men att han ändrade sig efter att ha fått ”en uppenbarel­se av Gud”.

– Om Kim vill skilja sig efter det här talet så välkomnade hon i alla fall North till världen när jag inte ville. Jag dödade nästan min dotter! skrek han under kampanjtal­et. Uttalanden­a har gjort Kim utom sig av oro. – Kim är orolig, det är hela familjen. Det är väldigt stressigt för hans beteende är väldigt oberäkneli­gt, säger källan.

”Vägrar ta sin medicin!”

TVINGAD TILL PSYKET

Rapparen har haft problem med psyket länge.

2016 tvingades han ta in på behandling­shem och två år senare meddelade han att han fått diagnosen bipolär sjukdom.

– Jag hamnade på sjukhus och folk säger att jag är galen. Jag är inte galen, säger han.

Kanye slarvar också med sin medicin. – För honom är inte medicin ett alternativ, det förändrar vem han är, har Kim i sagt Vogue magazine.

 ??  ?? Kanye West har länge kämpat mot mentala demoner och källor avslöjar nu att han varit inne i en mental svacka ett tag som kan ligga till grund för flera märkliga uttalanden.
Kanye West har länge kämpat mot mentala demoner och källor avslöjar nu att han varit inne i en mental svacka ett tag som kan ligga till grund för flera märkliga uttalanden.
 ??  ??
 ??  ?? Kanye säger sig ha siktet inställt på att ta över Trumps plats i Vita huset.
Kanye säger sig ha siktet inställt på att ta över Trumps plats i Vita huset.
 ??  ?? Kim har ensam tagit hand om barnen i Los Angeles medan Kanye isolerat sig i Wyoming.
Kim har ensam tagit hand om barnen i Los Angeles medan Kanye isolerat sig i Wyoming.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden