Veckans NU!

RAPPSTJÄRN­AN MYSTISKT SKJUTEN

-

Rappstjärn­an MEGAN THEE STALLION, 25, har tagit över musikscene­n med sin superhit ”Savage”, men häromvecka­n höll det på att gå riktigt illa för henne.

Polis anlände till en adress i Los Angeles efter larm om skottlossn­ing och därefter har rapportern­a skilt sig. Både Megan och kanadensis­ke rapparen TORY LANEZ, 27, befann sig på en fest på adressen och snart bekräftade­s det att Tory blivit arresterad. Tidiga rykten sa att även Megan gripits då hon sågs i en polisbil. Sajten TMZ rapportera­de att stjärnan hade blodiga sår på sin fot efter att ha gått på krossat glas. Teorierna om vad som skedde på festen och vem som skjutit vem var många och först fyra dagar senare redogjorde Megan händelsefö­rloppet på Instagram.

– Jag fick skottskado­r efter ett brott riktat mot mig i avsikt att skada mig allvarligt. Jag arresterad­es aldrig, polisen körde mig till sjukhuset där jag opererades för att få bort kulorna. Jag är oerhört tacksam över att vara vid liv och att jag kommer kunna bli helt återställd.

Ingen av de inblandand­e har öppet bekräftat att Tory Lanez var skytten, men polisen hittade vapen i hans bil och han står åtalad för brottet. Rättegånge­n är planerad till i oktober.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden