Veckans NU!

FÅR 10 ÅRS FÄNGELSE EFTER NY MISSHANDEL

Hayden Panettiere har anmält pojkvännen Brian Hickerson för misshandel för tredje gången på kort tid.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Hayden Panettiere, 30, har fått igenom ett besöksförb­ud mot expojkvänn­en Brian Hickerson – igen. Det är tredje gången på kort tid som stjärnan försöker komma undan exet, som nu riskerar upp till tio år bakom lås och bom.

– Jag är beredd att göra vad jag kan för att säkerställ­a att den här mannen aldrig ska skada någon annan igen, skriver Hayden på Instagram.

BLÅMÄRKEN PÅ ARMAR & HALS

Misshandel­n ska ha skett i juni, varpå Hayden lämnade Brian. Redan i maj förra året greps han för att ha misshandla­t ”Heores”-stjärnan och enligt sajten Radar Online hade Hayden då blåmärken på sina armar, öron och hals efteråt.

– Han slog henne i ansiktet, vilket gjorde henne yr, sa åklagaren till sajten.

Brian slapp fängelse och dömdes till besöksförb­ud och fick inte komma nära skådisen, men relationen, och våldet, fortsatte.

”SLOG SKITEN UR MIG”

Den 14 februari i år greps Brian igen för att ha slagit Hayden, och när polisen anlände till platsen blev han våldsam även mot dem. Enligt sajten TMZ ska han ha slagit Hayden ”med knuten näve på högra sidan av hennes ansikte”. Enligt polisrappo­rten sa Hayden att pojkvännen hade ”slagit skiten ur henne”. Hon uppgav att Brian kastat saker på henne och polisen vittnade om att hennes ansikte var rött och svullet och att hon hade skrubbsår och svullnader på sin vänstra hand.

Hayden och Brian började träffas hösten 2018, kort efter att hon brutit förlovning­en med proffsboxa­ren Wladimir Klitschko, 44. Hayden och Wladimir var tillsamman­s i nio år och har dottern Kaya, 5, ihop. Sedan uppbrottet är det Wladimir som har fulla vårdnaden om Kaya och han och dottern bor nu i hans hemland Ukraina.

Haydens ex Wladimir Klitschko har full vårdnad om deras gemensamma dotter Kaya.

”Slog henne i ansiktet med knuten näve!”

 ??  ?? Brian Hickerson riskerar många års fängelse efter det upprepade våldet mot Hayden Panettiere.
Brian Hickerson riskerar många års fängelse efter det upprepade våldet mot Hayden Panettiere.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden