Veckans NU!

FÖRÄLDRAR I HEMLIGHET!

Otrohetsan­klagelsern­a förföljer Justin Timberlake som en skugga, men nu tystar han och Jessica Biel skilsmässo­ryktena med en hemlig bebis!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Det till synes så stabila paret Jessica Biel, 38, och Justin Timberlake, 39, gick igenom en svår familjekri­s under våren, efter att otrohetsan­klagelser haglat över ”Can’t stop the feeling”-sångaren. Men familjen verkar ha vänt blad och gått vidare ur stormen, starkare – och större!

Enligt Daily Mail välkomnade stjärnorna sitt andra barn, en son, någon gång i mitten av juli, under största hemlighets­makeri.

FÅR STÖD AV MAMMA

Justin och Jessica har inte setts ute i offentligh­eten sedan i mars. Istället har de och sonen Silas, 5, karantänat i en stuga i Montana. Enligt Daily Mail har även Jessicas mamma Kimberly Conroe Biel, 65, bott med dem en period för att hjälpa till och mysa med sitt nya barnbarn.

Tillökning­en kommer efter att Justin i hös

Justins intima stund med Alisha Wainwright tvingade honom att be om ursäkt offentligt. tas fångades på bild hand i hand med sin motspelers­ka Alisha Wainwright, 31, och han anklagades för att bedra sin hustru. Han bad sedan om ursäkt på Instagram.

– Jag uppvisade ett omdömeslös­t beteende – men låt mig vara tydlig – inget hände mellan mig och min motspelare. Jag drack alldeles för mycket den kvällen och jag ångrar mitt beteende, skrev han.

Men det var bara början.

VÄNSTRADE I SVERIGE

Efter skandalen snappade svenska Nöjesguide­n upp ett rykte om att sångaren också varit otrogen i samband med Eurovision song contest-finalen i Stockholm 2016. Nöjesguide­ns podcast ”Paparazzi” ska också ha haft kontakt med den påstådda älskarinna­n som bekräftat ryktet.

– Han träffade den här tjejen två gånger och första gången var Jessica Biel i Köpenhamn för att delta på en konferens och andra gången hade hon åkt tillbaka till USA, sa de i podden.

2011, ett år innan han och Jessica gifte sig, anklagades Justin också för att ha skickat flörtiga meddelande­n till skådisen Olivia Munn, 40.

Efter regn kommer solsken! Det har varit en turbulent tid för Justin Timberlake och Jessica Biel men nu strålar familjelyc­kan igen.

”Han träffade tjejen två gånger”

Tre har nu blivit fyra!

”Ångrar mitt beteende”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Lille Silas har blivit storebror!
Lille Silas har blivit storebror!
 ??  ?? Sångaren har tidigare anklagats för att flörta med Olivia Munn bakom Jessicas rygg.
Sångaren har tidigare anklagats för att flörta med Olivia Munn bakom Jessicas rygg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden