Veckans NU!

SKILSMÄSSO-BOMBEN!

Efter otrohetsan­klagelser, abortkriti­k och offentliga bråk väljer superparet Kim Kardashian och Kanye West att gå skilda vägar!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT, INSTAGRAM, TWITTER

Kim Kardashian, 39, och Kanye West, 43, har varit kändisvärl­dens mäktigaste par i över åtta år, men efter rapparens iskalla utspel sjunger äktenskape­t på sista versen. Det hela började under rapparens första kampanjmöt­e efter att ha meddelat att han kandiderar till presidentv­alet. Under det känslosamm­a talet berättade en gråtande Kanye att han försökte övertala Kim att göra abort när hon väntade första barnet, dottern North, 7. Kim blev allt annat än glad över utspelet men värre skulle det bli. Dagar senare tog Ye till Twitter för att klanka ner på sin kända familj – och anklaga Kim för otrohet!

DUMPAD EFTER OTROHETEN

I sin Twitter-rant släppte Kanye bomben att han försökt skilja sig från Kim – efter att hon haft ett möte med rapparen Meek Mill, 33, 2018 och Kanye trodde de hade en affär!

– Jag har försökt skilja mig från Kim sedan hon träffade Meek för att diskutera fängelsere­former. Kim gick övergränse­n, skrev han.

Trots att Meek själv var snabb med att förneka affären tog det bara dagar senare slut mellan honom och Milano Harris, som Meek så sent som i maj fick ett barn ihop med. Uttalanden­a har också gjort Kim rasande och att säga att superparet­s äktenskap har varit kämpigt på sistone är att uttrycka det milt.

– Kim känner att det var som ett slag i ansiktet mot både henne och hennes familj. Hon förstår hans bipolära sjukdom men det betyder inte att hon vill bli förödmjuka­d offentligt så här, säger en källa i tidningen People.

Kardashian-familjen har i flera veckor uttryckt oro för Kanyes mentala hälsa och försökt tvinga honom att söka profession­ell hjälp, vilket han också har klagat på.

– Kim har försökt komma med läkare och låsa in mig precis som i filmen ”Get out” för att jag grät över att jag räddade min dotters liv, skrev han på Twitter efter kampanjen.

HAR TRÄFFAT ADVOKATER

Dagar senare kunde makarna ses under en minst sagt stormig återföreni­ng. På bilder från familjens ranch i Wyoming ses Kim storgråta när hon pratar med rapparen, och enligt tidningen Intouch gick Kanye under samtalet med på att söka vård. Snart kom han också med en offentlig ursäkt till frugan.

– Jag vill be om ursäkt till min fru Kim för att jag offentligg­jorde en så privat grej. Jag stöttade inte henne som hon har stöttat mig. Till Kim vill jag säga att jag vet att jag sårat dig, twittrade rapparen den 25 juli.

Men skadan var redan skedd. Skilsmässa­n har ryktats vara på gång länge och den senaste stormen har inte direkt gett äktenskape­t någon ny gnista. Faktum är Kim haft möten med skilsmässo­advokater sedan långt innan Kanyes utbrott!

– Kim har träffat advokater för att diskutera en eventuell skilsmässa. Hon har inte gått igenom med det för barnens skull, säger en insider i tidningen Us Weekly.

”Kim har försökt låsa in mig!”

BOTT ISÄR I ETT ÅR

En annan källa säger till People magazine att Kim känner sig ”fångad” i äktenskape­t.

– Det är en svår tid för henne. Hon är väldigt ledsen och känner sig fångad. Hon vet inte vad hon ska ta sig till.

Men kanske har stjärnorna redan valt att gå skilda vägar. Nyligen kom uppgifter om att Kimye bott isär så länge som i ett år!

– Kanye har bott på heltid i Wyoming det senaste året. Kim och barnen åker dit ungefär var femte vecka. De umgås knappt för han har flyttat allt till Wyoming även om det varken är där hans liv, familj eller barnens skola finns, säger en källa till Daily Mail.

Det som tros tala emot att ett av Hollywood-historiens mäktigaste par skulle gå skilda vägar är just barnen. Men för nu uppges Kim göra vad hon kan för att hålla dem borta från sin irrationel­la pappa.

– Äktenskape­t är dödsdömt. Kim kan inte sluta gråta och är ett vrak men hon försöker skydda barnen från allt. Hela familjen försöker skapa en så normal atmosfär runt dem som möjligt, säger en annan insider till People.

”Är ett vrak som inte kan sluta gråta!”

 ??  ?? Efter åtta år och fyra barn ihop går Kim Kardashian och Kanye West igenom sin tuffaste kärlekskri­s någonsin.
Efter åtta år och fyra barn ihop går Kim Kardashian och Kanye West igenom sin tuffaste kärlekskri­s någonsin.
 ??  ?? Den är bilden på Kim och rapparen Meek Mill har fått Kanye att se rött.
Kim håller nu barnen North, 7, Saint, 4, Chicago, 2, och Psalm, 1, borta från pappa Kanye.
Den är bilden på Kim och rapparen Meek Mill har fått Kanye att se rött. Kim håller nu barnen North, 7, Saint, 4, Chicago, 2, och Psalm, 1, borta från pappa Kanye.
 ??  ?? Det tårfyllda kampanjmöt­et om abortfråga­n var det som startade stormvinde­n.
Det tårfyllda kampanjmöt­et om abortfråga­n var det som startade stormvinde­n.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden