Veckans NU!

”KOMMER BÖRJA KNARKA IGEN!”

Lisa Marie Presley har just förlorat sin son. Nu tar hennes ex Michael Lockwood tillfället i akt att utnyttja situatione­n för att vinna vårdnaden om barnen!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

De senaste fyra åren har Elvis Presleys dotter Lisa Marie, 52, varit i ett smutsigt vårdnadskr­ig med exet Michael Lockwood, 59, gällande tvillingar­na Harper och Finn, 11.

I juli kom det sorgliga beskedet att Lisa Maries äldste son Benjamin Keough tagit sitt liv, och Michael var inte sen med att använda dödsfallet som bränsle i vårdnadsde­batten.

UTNYTTJAR DÖDSFALLET

Två veckor efter Benjamins död ansökte Michael ännu en gång om att få vårdnaden om tvillingar­na. Nu använder han Benjis död som argument och menar i sin ansökan att dödsfallet ”med stor sannolikhe­t” kommer att trigga Lisa Marie att börja knarka igen.

– Lisa Marie Presleys son sköt sig själv i hennes hem. Med all respekt så skapar det här ovälkomna problem: Det äventyrar barnens säkerhet och gör att hon med stor sannolikhe­t kommer falla tillbaka i ett drog- och alkoholber­oende, står det i Michaels ansökan, enligt People Magazine.

ANMÄLD FÖR INNEHAV AV BARNPORR

Lisa Marie och Michael skilde sig 2016, efter tio år som gifta. Sedan dess har båda anklagat varandra för att ha misshandla­t barnen och Michael har också anmälts för innehav av barnpornog­rafi. Han har i sin tur offentligg­jort exets missbruksp­roblem, men Elvis dotter har hållit sitt löfte att vara nykter för barnen.

– Jag är tacksam att jag lever idag… att ha fyra underbara barn som har fått mig att förstå mitt syfte och som har tagit mig igenom de mörka stunderna, säger hon i boken ”The United States of opioids: A prescripti­on for liberating a nation in pain” från förra året.

Den 12 juli förlorade hon sonen Benjamin, som bara blev 27 år.

– Hon är helt förkrossad, otröstlig och förtvivlad. Hon avgudade den pojken. Han var hennes livs kärlek, sa Lisa Maries presstales­person efter Benjamins död.

”Jag är tacksam att jag lever”

 ??  ?? Lisa Marie har varit öppen med sina missbruksp­roblem och har hållit sig nykter för att få behålla vårdnaden.
Lisa Marie är förkrossad efter sonen Benjamin Keoughs självmord.
Lisa Marie har varit öppen med sina missbruksp­roblem och har hållit sig nykter för att få behålla vårdnaden. Lisa Marie är förkrossad efter sonen Benjamin Keoughs självmord.
 ??  ?? Lisa Marie Presley och Michael Lockwood var gifta i tio år men gick inte direkt skilda vägar som vänner. Långt ifrån.
Lisa Marie Presley och Michael Lockwood var gifta i tio år men gick inte direkt skilda vägar som vänner. Långt ifrån.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden