Veckans NU!

”VÄNNER”-STJÄRNORNA MOBBAS FÖR SIN VIKT!

I väntan på comeback-avsnitten av omåttligt populära ”Vänner” har vissa fans roat sig med att vikthåna några av seriens stjärnor!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Som mycket annat det här året har den planerade ”Vänner”-comebacken skjutits upp på obestämd framtid. Istället för att återvända till sina älskade rollkarakt­ärer har stjärnorna istället tvingats isolera sig under hemkarantä­nen. När Matt Leblanc, 53, som spelar Joey Tribiani, nyligen syntes i offentligh­eten för första gången på länge fick många fans sig en stor chock – och de elaka kommentare­rna lät inte vänta på sig.

– Du borde gå ner minst 20 kilo, skrev en person på sociala medier till bilden.

– Är jag den enda som tycker Matt Leblanc borde ta hand om sin hy och hålla koll på sin vikt? skrev en annan.

”KALLAS FAT LEBLANC”

Stjärnan själv tar dock vikthånen med ro.

– En kallade mig Fat Leblanc. Det tyckte jag var fyndigt. Hånen är en del av Hollywoods baksida så de stör mig inte så mycket, har han sagt till The Sun.

Han är inte heller ensam om i ”Vänner”ensemblen att möta kritik för sitt yttre.

”ÖVERVIKTIG OCH TRÖTT”

Efter uppbrottet från managern Molly Hurwitz har också Matthew Perry, 50, som spelar Chandler Bing, lagt på sig några kilon de senaste månaderna och personer i hans närhet har uttryckt oro för att han ska falla tillbaka i sitt gamla alkohol- och drogberoen­de.

– Han såg ut som ett vrak, överviktig och trött, hans pekfinger såg helt missfärgat ut, sa ett vittne enligt tidningen Mirror tidigare i sommar.

Filmandet av de nya ”Vänner”-avsnitten skulle från början ha påbörjats i mars och sändas i maj, men i och med covid-19-pandemin har det som mycket annat skjutits upp. Nyligen berättade David Schwimmer, 53, (Ross Geller) att det senaste budet är att produktion­en ska startas i slutet av sommaren, men något nytt premiärdat­um har inte annonserat­s.

Den som väntar på något gott...

Blac Chyna, 32, har, ännu en gång, ansökt om att få mer vårdnad om dottern Dream, 3. Detta efter att flickan ska ha fått skador på huvudet under 33-åriga pappa Rob Kardashian­s uppsyn.

– Inte nog med smärtan Dream fick genomlida så har den anklagade gett falsk informatio­n om vad som hände när hon fick skadorna och om hur han inte gav henne den vård hon behövde efteråt, skriver Chynas advokat Lynne Ciani i ansökan.

LJÖG OM HÄNDELSEN

I anmälan har Chyna och hennes team också bifogat meddelande­n skickade från Rob där han redogjorde för hur skadorna uppkommit.

– Hej, Dream snubblade när hon sprang och slog i huvudet i väggen. Hon har en bula i pannan. Jag har haft is på den och den kommer gå ner men jag tänkte att du ville veta, står det i meddelande­t.

Men det är enligt Blac inte sanningen om vad som hände.

– Dream sa att hon ramlade ner för trapporna och slog i huvudet. Hon sa att hon inte sprang, säger Chyna i dokumenten.

BRÄNNSKADO­R PÅ BENEN

Ansökan kommer bara månader efter Chynas senaste förfrågan om att ta ifrån Rob vårdnaden när Dream fått brännskado­r på sina ben när hon varit med Rob och en barnflicka.

– De senaste fyra månaderna har Dream fått två allvarliga brännskado­r på sitt ben när hon passades av den anklagades valda barnflicka, skriver advokaten också i anmälan.

 ??  ?? Matthew Perry har också oroat folk med sitt härjade yttre.
Matthew Perry har också oroat folk med sitt härjade yttre.
 ??  ?? Folk på sociala medier klagar både på Matt Leblancs hy och kroppsform.
Folk på sociala medier klagar både på Matt Leblancs hy och kroppsform.
 ??  ?? Inspelning­arna av den planerade ”Vänner”återföreni­ngen skjuts ständigt upp.
Inspelning­arna av den planerade ”Vänner”återföreni­ngen skjuts ständigt upp.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden