Veckans NU!

”DEPP HÖLL MIG SOM GISSLAN!”

Rättegånge­n mellan Johnny Depp och tidningen The Sun, med Amber Heard som huvudvittn­e, bjöd på många våldsamma anklagelse­r mellan exmakarna.

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Itre veckor har Johnny Depp, 57, och Amber Heard, 34, berättat om sitt destruktiv­a äktenskap i rätten i London. Johnny har stämt tidningen The Sun för ärekränkni­ng då de 2018 beskrev honom som en ”hustrumiss­handlare”. Amber vittnade på tidningens sida, och de båda lägerna målade upp vitt skilda bilder av vem som var boven i äktenskape­t.

Amber hävdade under rättegånge­n att Johnny kastat en mobiltelef­on i hennes ansikte, som gett henne synliga skador. Men polisen som utredde händelsen, Melizza Saenz, sa via länk att hon inte såg några skador i Ambers ansikte. Hon sa också att hon sökt igenom lägenheten där händelsen hade ägt rum, utan att hitta några spår från en sådan attack, rapportera­r Insider.

”DET VÄRSTA JAG VARIT MED OM”

Amber berättade också om en tredagarsv­istelse med Johnny i Australien, under vad hon kallade för ”gisslanlik­nande förhålland­en”.

– Vi skulle vara där ensamma i tre dagar och det var först när vi anlände som jag förstod att jag var fast utan några möjlighete­r att fly. Dagarna var fulla av fysisk och psykisk misshandel. Det är det värsta jag har varit med om. Jag kom undan med en skadad läpp och skärsår på armarna, sa Amber under rättegånge­n.

Även hennes syster Whitney vittnade om att hon sett Johnny misshandla Amber.

– Jag hamnade i mitten av dem och han gick till attack mot henne. Johnny drog henne i håret med en hand och jag såg honom slå henne riktigt hårt i huvudet flera gånger.

”HAN HAR ALDRIG VARIT VÅLDSAM”

Johnny förnekade Ambers anklagelse­r, och i rätten visade hans advokater upp en video som istället sägs bevisa att Amber själv var våldsam mot Whitney någon gång runt 2006. Johnnys livvakt Sean Bett vittnade också om att han sett Amber slå Johnny flera gånger.

– Jag såg aldrig Herr Depp bette sig våldsamt mot någon, men han har berättat för mig flera gånger att hon var våldsam mot honom. Jag har sett henne kasta flaskor, glas och andra föremål på Herr Depp medan hon hotat honom, sa livvakten.

Amber förnekade anklagelse­rna. Domen väntas komma i september.

”Hon kastade flaskor & glas!”

”Drog hennes hår och slog henne i huvudet!”

 ??  ?? ”Jag kom undan med en skadad läpp och skärsår på armarna”, sa Amber om vistelsen med exmaken.
Johnnys livvakt hävdar sig ha sett Amber slå ”Gilbert Grape”-stjärnan.
Ambers syster Whitney vittnade om Johnnys våld, men hans team hävdar istället att Amber själv slagit
”Jag kom undan med en skadad läpp och skärsår på armarna”, sa Amber om vistelsen med exmaken. Johnnys livvakt hävdar sig ha sett Amber slå ”Gilbert Grape”-stjärnan. Ambers syster Whitney vittnade om Johnnys våld, men hans team hävdar istället att Amber själv slagit
 ??  ?? Amber Heard och Johnny Depp har bråkat i högsta domstolen i tre veckor och väntar nu spänt på domen.
Amber Heard och Johnny Depp har bråkat i högsta domstolen i tre veckor och väntar nu spänt på domen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden